Riser Tavsiyesi

Arkadaşlar mevcut 3060 sistemin yanına 1 adet 1660 Ti takacağım.

Riserlar hakkında pek bilgim yok.

Bu ürün için oldukça güzel yorumlar var. Sorunsuz olarak kullanıp 1660 Ti'dan tam performans alabilir miyim?

Gayet iyi bir model, mosfetler de yeterli sayıda. Fiyat da normal.
Hocam 1660ti sistem aldım. Sistemden ayırıp riser ile bağlasam tam performansını ayrı kasadaymış gibi veriyor değil mi.
Kullanıyorum, mağaza sorunsuz 2 kez değişim yaptı
Bu fiyat bandında yada daha pahalı daha kalitelisi var mı yada gerek var mı?

Birde güç kaynağından fazla güç girişide olması lazım. Umarım uyar
Kullanıyorum, mağaza sorunsuz 2 kez değişim yaptı
Hocam ekran kartım 8 pin girişli. Riserda 8 pin girişi yok ne yapacağız?

Son düzenleme:
Hocam 1660ti sistem aldım. Sistemden ayırıp riser ile bağlasam tam performansını ayrı kasadaymış gibi veriyor değil mi.

Bu fiyat bandında yada daha pahalı daha kalitelisi var mı yada gerek var mı?

Birde güç kaynağından fazla güç girişide olması lazım. Umarım uyar

Hocam ekran kartım 8 pin girişli. Riserda 8 pin girişi yok ne yapacağız?
Ekran kartınız 8 pin diye riser da 8 pin olmak zorunda değil. Riserlar da bazı ekran kartları gibi (mesela rx 570 itx) 6 pinden yeterli gücü alabiliyor. Güç kaynağınızda 6+2 şeklindedir zaten.

Hem riser'a hem de ekran kartına güç beslemesi yapmanız gerekiyor. Riser'a molex ile de güç verebilirsiniz ama sata kullanmayın.
Molex dediğiniz şey içinden çıkıyor mu. O zaman bu sisteme 1 riser dışında riser takamam çünkü başka güç pinim yok.
Hem riser'a hem de ekran kartına güç beslemesi yapmanız gerekiyor. Riser'a molex ile de güç verebilirsiniz ama sata kullanmayın.
Hocam sisteme 2 tane riser takabiliyor muyuz? 1 ana ekran kartı 2 de riserla birlikte toplam 3 ekran kartı yani.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı