Riskware. Vulner nedir?

MehmetLyNeX

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Malwarebytes ile tarama yaptım ve riskware. Vulner diye bir şey buldu bu virüs mü acaba?

IMG_20250220_211738.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Riskware.Vulnerable.driver diye geçiyor bu tehdidin tam adı. Kaspersky ile sistemi taratın. Kaspersky ya da Malwarebytes ile silinmiyor ise en garanti yol format atmaktır. Bu virüsü silersiniz ancak çok uzun ve meşakkatli bir yolu var o kadar uğraşmak yerine temiz bir başlangıç yapıp korsan ve ilaçlı yazılımdan uzak kalmak en mantıklısı olacaktır bence.

Riskware.Vulnerable.driver diye geçiyor bu tehdidin tam adı. Kaspersky ile sistemi taratın. Kaspersky ya da Malwarebytes ile silinmiyor ise en garanti yol format atmaktır. Bu virüsü silersiniz ancak çok uzun ve meşakkatli bir yolu var o kadar uğraşmak yerine temiz bir başlangıç yapıp korsan ve ilaçlı yazılımdan uzak kalmak en mantıklısı olacaktır bence.
Hocam malwarebytes dan sildim sonra bilgisayarı yeniden başlattım ve Malwarebytes ile tam tarama yaptım temiz çıktı. Temizlenmiş midir?

Temizlenmiş olabilir manuel olarak silinmesi çok uğraştırıcı bir zararlı ancak AV'ler kolayca silebiliyor diye biliyorum.

Emin olmak için Kaspersky ile de tarama yapabilirsiniz.
Kaspersky ile de tarama yapıcam sonuçları söylerim.

Kaspersky ile de tarama yapıcam sonuçları söylerim.
Hocam kaspersky ücretsiz yokmu sanırım illa kart bilgisi girip 30 günlük deneme almamız gerekiyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı