Ritalin 10mg ile 20mg arasındaki fark?

MetCorleone

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 10mg ritalin kullanıyorum. Etkisini hissediyorum ama aman aman bir etkisi yok. 20mgla arasındaki fark nedir? Etkiyi ne ölçüde arttırıyor? Kullanan varsa söyleyebilir mi?

Bu seni çok zorlar, bu öyle böyle satılan düşük etkil iilaçlardan değil, potansiyel uyarıcı/uyuşturucu.
Doktorunuzdan daha etkili ilaçlar isteyebilirsiniz, rentanil gibi.

Bu seni çok zorlar, bu öyle böyle satılan düşük etkil iilaçlardan değil, potansiyel uyarıcı/uyuşturucu.
Doktorunuzdan daha etkili ilaçlar isteyebilirsiniz, rentanil gibi.

Hocam arkadaşın bahsettiği ilaç dehb ilacı siz opioid ilaç isteyin demişsiniz ikisi arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz?

Concerta, daha masum gibi duruyor yan etki olarak da çok değil.
Ama daha etkili, aşırı kullanımı amfetamin gibi etki yapabilir bir de şizofreni gibi sıkıntılar.

20MG Ritalin adamı lal edebilir. Bu ilaçların en büyük zararı doğru kullanılmadığında kalbedir. Ona göre dikkatli olun.

ADHD her bünyede farklıdır. Parmak izi gibi düşünün bazısına Ritalin iyi gelir bazısına Concerta ben Ritalin taraftarıyım. Ancak bu ilaçlar masum değil. Çok sıkıştığı zaman kişi, yaşam kalitesini yukarı çekmek için kullanmalı aksi taktirde geri dönülemez sağlık sorunları ya da psikolojik öz güven eksikliğine yol açabilirler.

Doğuştan böyle problemleri olmayan kişilere sırf bir konuyu anlayamadılar diye böyle ilaçları kullanmalarını önermiyorum. Yüksek Zekalılarda genelde böyle ADHD gibi şeyler olur. Ya da Doğum Travması yaşayanlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…