Ritzy Teknik Servis'in ithal ettiği PS5 alınır mı?

orionnuble

Centipat
Daha fazla  
İncehesap'ta uygun fiyata bir PS5 buldum. İthal eden Ritzy teknik servismiş. Sayfalarında iş ortakları kısmında Apple ve Sony de var ama bilemedim.

Bu firma güvenilir midir? İthal ettiği ürün alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ritzy Teknik Servis google yorumları. Tavsiye edilecek gibi durmuyor.​

Dosya Ekleri

• xa.png
    xa.png
    31,5 KB · Görüntüleme: 61

Ritzy Teknik Servis google yorumları. Tavsiye edilecek gibi durmuyor.​

İç açıcı değil ama açıkçası alışveriş yaptığım hiçbir firmanın yorumları güzel değil. İncehesap, itopya, gamingen.tr, amazon. Hepsi hakkında kötü yorumlar bulabiliriz gırla ama bunlarla alışveriş yaptığımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Ha ritzy güvenilirdir demiyorum sadece yorumlar yeterli olmayabilir diyorum.

İç açıcı değil ama açıkçası alışveriş yaptığım hiçbir firmanın yorumları güzel değil. İncehesap, itopya, gamingen.tr, amazon. Hepsi hakkında kötü yorumlar bulabiliriz gırla ama bunlarla alışveriş yaptığımda herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Ha ritzy güvenilirdir demiyorum sadece yorumlar yeterli olmayabilir diyorum.
Elbette yeterli olmayabilir yorumları,ancak verdiğiniz ücret yüksek baremdir. Artık ucuz bir şey kalmadı biliyorsunuz. Benim amacım,sizi riske atmamak. Yine de detaylı araştırıp,düşünüp almanızı tavsiye ederim.
Müşteri hizmetlerine hiç ulaşamamak açıkcası korkutucu geliyor.

Elbette yeterli olmayabilir yorumları,ancak verdiğiniz ücret yüksek baremdir. Artık ucuz bir şey kalmadı biliyorsunuz. Benim amacım,sizi riske atmamak. Yine de detaylı araştırıp,düşünüp almanızı tavsiye ederim.
Müşteri hizmetlerine hiç ulaşamamak açıkcası korkutucu geliyor.
Haklısınız. Flytechnologystore diye bir mağaza da varmış. Bu sitede başka bir entryde gördüm, tavsiye ediyorlardı. Onun hakkında ne düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı