Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #1 Sildim yeniden yükledim yeniden başlattım her şeyi yaptım ama hala böyle nedenini ve çözümünü bilen biri var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2019
Sildim yeniden yükledim yeniden başlattım her şeyi yaptım ama hala böyle nedenini ve çözümünü bilen biri var mı?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Eylül 2019 #2 Silerken ayarları tutayım mı diye soruyor. O soruya okuyarak mı cevap veriyorsunuz, okumadan mı?
Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.476 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2019 #3 Recep Baltaş dedi: Silerken ayarları tutayım mı diye soruyor. O soruya okuyarak mı cevap veriyorsunuz, okumadan mı? Genişletmek için tıkla... Okudum recep bey. Ayarları tutma dedim fakat yine devam etti.
Recep Baltaş dedi: Silerken ayarları tutayım mı diye soruyor. O soruya okuyarak mı cevap veriyorsunuz, okumadan mı? Genişletmek için tıkla... Okudum recep bey. Ayarları tutma dedim fakat yine devam etti.