Rival 105 vs MSI Clutch GM11

Batuhan Zorlu

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta olduğu gibi bu iki mouse arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Rival105:
(150TL)

MSI:
(175TL)

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Clutch GM11 İncehesap'ın Gaming Geceleri'nde Cuma günü 105₺'ye düştü, ben de aldım:

1571757121808.png

Kargom bugün teslim edildi. İlk dikkatimi çeken farenin sol ve sağ tıkı çok ses çıkarıyor. Normalden abartılı bir click sesi var. Bir de farenin RGB şeridi kaliteli değil. Siyah sınır ile RGB bandı arasında simetri hataları mevcut, yer yer birbirine karışıyorlar. Bunu tam anlatamadım ama fotoğrafa bakarak anlayabilirsiniz. Bu sadece yukarı gibi belli açıdan böyle görünüyor. Farenin hizasından bakınca sorun yok:

1571757636802.png

1571757785755.png

Açıkçası MSI'nın bu kadar dandik bir ürün ortaya çıkarmasına şaşırdım. Bu RGB şeridindeki kusur belki sadece benim cihazda böyledir ama sol ve sağ tıkların her cihazda aynı olduğunu düşünüyorum. @Mustafa Can Vazkez 'in ürünü de aynı mı, yazarsa anlarız.

MSI Clutch GM11 İncehesap'ın Gaming Geceleri'nde Cuma günü 105₺'ye düştü, ben de aldım:

Eki Görüntüle 450898

Kargom bugün teslim edildi. İlk dikkatimi çeken farenin sol ve sağ tıkı çok ses çıkarıyor. Normalden abartılı bir click sesi var. Bir de farenin RGB şeridi kaliteli değil. Siyah sınır ile RGB bandı arasında simetri hataları mevcut, yer yer birbirine karışıyorlar. Bunu tam anlatamadım ama fotoğrafa bakarak anlayabilirsiniz. Bu sadece yukarı gibi belli açıdan böyle görünüyor. Farenin hizasından bakınca sorun yok:

Eki Görüntüle 450900

Eki Görüntüle 450903

Açıkçası MSI'nın bu kadar dandik bir ürün ortaya çıkarmasına şaşırdım. Bu RGB şeridindeki kusur belki sadece benim cihazda böyledir ama sol ve sağ tıkların her cihazda aynı olduğunu düşünüyorum. @Mustafa Can Vazkez 'in ürünü de aynı mı, yazarsa anlarız.
Ben sizin cevabınızı bekleyemedim ve rival 105 aldim bu sabah elime ulaştı tıklama sesi biraz fazla onun dışında harika rival 105 tavsiye ederim.

Eki Görüntüle 450898

Eki Görüntüle 450900

Eki Görüntüle 450903

Dediğiniz gibi sağ sol çok abartı bir ses çıkartıyor. RGB konusunda ise daha bilgisayarda deneyemedim

Dediğiniz gibi sağ sol çok abartı bir ses çıkartıyor. RGB konusunda ise daha bilgisayarda deneyemedim
Ben bir kaç gün denedim fareyi. Baktım olmayacak, dün iade için kargoya geri verdim. Umarım iadem kabul olur da kurtulurum bu vasat fareden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı