Jehremar Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 285 9 Ocak 2019 #21 blackripper dedi: Onu bende düşündümde mouse4 ve mouse5 butonu yok birazda sensör olarak bir tık geride kalıyor diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Hmm belki Cooler Master Mastermouse S bakabilirsin, onun da kablosu çok kaliteli değilmiş ayrıca tekerleği sert dönüyor diye yorum yapanlar vardı.
blackripper dedi: Onu bende düşündümde mouse4 ve mouse5 butonu yok birazda sensör olarak bir tık geride kalıyor diğerlerine göre. Genişletmek için tıkla... Hmm belki Cooler Master Mastermouse S bakabilirsin, onun da kablosu çok kaliteli değilmiş ayrıca tekerleği sert dönüyor diye yorum yapanlar vardı.
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 9 Ocak 2019 #22 Jehremar dedi: Hmm belki Cooler Master Mastermouse S bakabilirsin, onun da kablosu çok kaliteli değilmiş ayrıca tekerleği sert dönüyor diye yorum yapanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Evet inceledim kablosunda tel var gibi bişi çok saçma yapmışlar :S
Jehremar dedi: Hmm belki Cooler Master Mastermouse S bakabilirsin, onun da kablosu çok kaliteli değilmiş ayrıca tekerleği sert dönüyor diye yorum yapanlar vardı. Genişletmek için tıkla... Evet inceledim kablosunda tel var gibi bişi çok saçma yapmışlar :S
Jehremar Kilopat Katılım 17 Kasım 2018 Mesajlar 285 9 Ocak 2019 #23 blackripper dedi: Evet inceledim kablosunda tel var gibi bişi çok saçma yapmışlar :S Genişletmek için tıkla... Bu sayfayı takip edebilirsin, uygun bir şey bulursun kesin. Rocket Jump Ninja - Mouse Reviews and Gaming
blackripper dedi: Evet inceledim kablosunda tel var gibi bişi çok saçma yapmışlar :S Genişletmek için tıkla... Bu sayfayı takip edebilirsin, uygun bir şey bulursun kesin. Rocket Jump Ninja - Mouse Reviews and Gaming
B blackripper Kilopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 188 Çözümler 1 10 Ocak 2019 #24 Jehremar dedi: Bu sayfayı takip edebilirsin, uygun bir şey bulursun kesin. Rocket Jump Ninja - Mouse Reviews and Gaming Genişletmek için tıkla... Araştırdımda bütçeyi aşıyor ve çoğu mouse elim için büyük.
Jehremar dedi: Bu sayfayı takip edebilirsin, uygun bir şey bulursun kesin. Rocket Jump Ninja - Mouse Reviews and Gaming Genişletmek için tıkla... Araştırdımda bütçeyi aşıyor ve çoğu mouse elim için büyük.