U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 8 Temmuz 2018 #1 2 hafta falan önce aldığım Rival 110 faremi şu anda bilgisayara takıyorum fakat çalışmıyor garanti için nereyle irtibat kurmak gerekli acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2018
2 hafta falan önce aldığım Rival 110 faremi şu anda bilgisayara takıyorum fakat çalışmıyor garanti için nereyle irtibat kurmak gerekli acaba?
ahmetcadirci25 Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #2 Merhabalar, Aldığın firmayla iletişime geçersen sana yardımcı olacaklardır. Yada Despec Bilgisayar ile iletişime geçebilirsin. Despec Bilgisayar Son düzenleme: 8 Temmuz 2018
Merhabalar, Aldığın firmayla iletişime geçersen sana yardımcı olacaklardır. Yada Despec Bilgisayar ile iletişime geçebilirsin. Despec Bilgisayar
kapalıyız Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 730 Çözümler 2 Yer Dünya 8 Temmuz 2018 #3 Bim mağazalarına gitmen lazım herhalde.
ahmetcadirci25 Megapat Katılım 17 Ağustos 2014 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #4 kapalıyız dedi: Bim mağazalarına gitmen lazım herhalde. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. En azından geri iade veya geri ödeme seçeneğin var mı? Onuda öğrenmiş olursun.
kapalıyız dedi: Bim mağazalarına gitmen lazım herhalde. Genişletmek için tıkla... Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. En azından geri iade veya geri ödeme seçeneğin var mı? Onuda öğrenmiş olursun.
NESTER34 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2016 Mesajlar 2.439 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Temmuz 2018 #5 Nerden aldın?
U ucserin Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 710 Çözümler 1 8 Temmuz 2018 #6 ahmetcadirci25 dedi: Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. En azından geri iade veya geri ödeme seçeneğin var mı? Onuda öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bimden aldım ama bimde iade edeceklerini sanmıyorum despec bilgisayarı atamak daha bantıklı geliyor NESTER34 dedi: Nerden aldın? Genişletmek için tıkla... Bimden aldım
ahmetcadirci25 dedi: Zaman kaybetmeden gitmeni tavsiye ederim. En azından geri iade veya geri ödeme seçeneğin var mı? Onuda öğrenmiş olursun. Genişletmek için tıkla... Bimden aldım ama bimde iade edeceklerini sanmıyorum despec bilgisayarı atamak daha bantıklı geliyor NESTER34 dedi: Nerden aldın? Genişletmek için tıkla... Bimden aldım
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #7 Bim'e gitmelisiniz.