Rival 110 Nasıldır?

alptaskirant

Hectopat
Katılım
13 Haziran 2017
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sorum basit, G300s kullanıyorum, elime küçük geldiğini düşünüyorum zaten yanlarındaki LED vs. de artık çalışmıyor, yaklaşık 2-3 yıl oldu sürekli değiştirmek istemiştim.
Geçenlerde de BİM'de Rival 110 geleceğini gördüm 140TL sanırım fiyatı, zamanında da param yetmediğinden G300s almıştım aklımda hep Rival 100 vardı. Diğer tüm ekipmanlarım klavyesinden mause pade kadar Steelseries, bu da benim Steelseries tercih etmek için nedenim.
Tutuş konusunda bir bilgim yok ancak Rival 310 ve 700 elimde çok rahat duruyorlar, sizce geçmeye değer mi? 12. Sınıf olduğumdan dolayı zaten daha az oyun oynayacağım birazcık daha keyifli oynamak istiyorum, para biriktirmek de istiyorum ancak Rival 700 300TL bandında bulunurken şu an 450 TL civarı, açıkçası dolar yüzünden başladığım yere de dönmek istemiyorum.
G300s ise evet çok rahat değil ama kullanılmayacak gibi de değil, CS'de keleşe kadar çıktım bu fare ile açıkçası dolar bu seviyedeysen kaçırmayayım mi, yoksa başka bir şey mi alayım? Ama lütfen başka bir model önermeyin çünkü ilgilenmiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence alınır. Farenizden memnunsanız yada yeni bir fareye geçmeye şimdilik çok istekli değilseniz almayadabilirsiniz. Ama yeni bir fare arayışı içindeyseniz 110 kesinlikle iyi bir tercih olacaktır fiyat performans bandında oldukça ucuza geliyor bime. Alacağınız fiyat bandında en iyi seçenek bence 110.
 
Üç aydır kullanmaktayım ve gayet kullanışlı mouse olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Satın almanı tavsiye ederim. N11'de mousepad ile birlikte 150 TL'ye satın almıştım 3 ay önce. Kampanya devam ediyorsa bak istersen N11'e.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı