kurttarkan Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar yeni Rival 110 aldım fakat sol click, sağ click tuşundan az daha aşağıya göçük. Eşit hizada değiller, sebebi nedir? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2019
Arkadaşlar yeni Rival 110 aldım fakat sol click, sağ click tuşundan az daha aşağıya göçük. Eşit hizada değiller, sebebi nedir? Teşekkürler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 23 Haziran 2019 #2 Tasarım farkıdır. Kullananlar daha iyi bilgi verebilir.
ssmuu Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 510 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Haziran 2019 #3 Jira dedi: Tasarım farkıdır. Kullananlar daha iyi bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Tasarım farkı olamaz. 110 simetrik yapıda bir fare. Kalite kontrol sorunu olabilir. Tuşlar aynı hizada olmalı 110 için.
Jira dedi: Tasarım farkıdır. Kullananlar daha iyi bilgi verebilir. Genişletmek için tıkla... Tasarım farkı olamaz. 110 simetrik yapıda bir fare. Kalite kontrol sorunu olabilir. Tuşlar aynı hizada olmalı 110 için.
O OSCOrp07 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 94 Çözümler 2 23 Haziran 2019 #4 Simetrik aynı olması lazım. Ben de aynı fareyi kullanıyorum
kurttarkan Hectopat Katılım 6 Mart 2015 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2019 #5 Tıklama vb. şeylerde sorun yok. İlerde sıkıntı çıkarırmı ? Birde sol click tuşu biraz daha sağa oranla çok gevşek gibi.
Tıklama vb. şeylerde sorun yok. İlerde sıkıntı çıkarırmı ? Birde sol click tuşu biraz daha sağa oranla çok gevşek gibi.
ssmuu Hectopat Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 510 Makaleler 1 Çözümler 3 24 Haziran 2019 #6 kurttarkan dedi: Tıklama vb. şeylerde sorun yok. İlerde sıkıntı çıkarırmı ? Birde sol click tuşu biraz daha sağa oranla çok gevşek gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer değiştirme süreniz sona ermediyse bence iade edin yenisi ile değiştirin. Belli ki tuşun fiziksel yapısı ile ilgili bir problem.
kurttarkan dedi: Tıklama vb. şeylerde sorun yok. İlerde sıkıntı çıkarırmı ? Birde sol click tuşu biraz daha sağa oranla çok gevşek gibi. Genişletmek için tıkla... Eğer değiştirme süreniz sona ermediyse bence iade edin yenisi ile değiştirin. Belli ki tuşun fiziksel yapısı ile ilgili bir problem.