Rival 110 vs G102 Prodigy

Farenin kablosunun uzunluğu istemeyeceğiniz kadar uzunmuş, rahatlıkla yetişti. Sol tık sağ tıktan daha yumuşak. Bana garantiden dönen ürünü vermiş olabilirler mi yoksa sıfır üründe bile olabiliyor mu böyle şeyler?
@Jira

Son düzenleme:
Farenin kablosunun uzunluğu istemeyeceğiniz kadar uzunmuş, rahatlıkla yetişti. Sol tık sağ tıktan daha yumuşak. Bana garantiden dönen ürünü vermiş olabilirler mi yoksa sıfır üründe bile olabiliyor mu böyle şeyler?
@Jira
Sıfır hali öyle.

@Jira
O hissiyat çoğu farede var. Skatezlerden anlarsın daha önce kullanılıp kullanılmadığını.

O hissiyat çoğu farede var. Skatezlerden anlarsın daha önce kullanılıp kullanılmadığını.
Hissiyattan ziyade sanki farklı switch kullanılıyor iki tuşta diye bir şey hatırlıyorum. Emin değilim ama, sadece aklımda öyle kalmış.

Kullanılmış gibi durmuyor plastik kokusu üzerindeydi daha ama içimde şüphe kalmasın diye sormak istedim, teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı