ÇağrıMert Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 234 8 Temmuz 2020 #1 Bu fareler arasında kararsız kaldım bu arada Rival 110 alırsam QCK mousepad gelecek. Benim mousepadim de eski. Onu da göz önünde bulundurursanız hangisini seçersiniz ve hangisi beni 5-6 yıl götürür? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2020
Bu fareler arasında kararsız kaldım bu arada Rival 110 alırsam QCK mousepad gelecek. Benim mousepadim de eski. Onu da göz önünde bulundurursanız hangisini seçersiniz ve hangisi beni 5-6 yıl götürür?
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Temmuz 2020 #2 Elinize en iyi oturan hangisi ise onu alın. Ama ben Rival 300S alın derim.
ÇağrıMert Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 234 8 Temmuz 2020 #3 Bazinga Physicist dedi: Elinize en iyi oturan hangisi ise onu alın. Ama ben Rival 300S alın derim. Genişletmek için tıkla... Kral benim elim küçük oturcağını hiç zannetmem
Bazinga Physicist dedi: Elinize en iyi oturan hangisi ise onu alın. Ama ben Rival 300S alın derim. Genişletmek için tıkla... Kral benim elim küçük oturcağını hiç zannetmem
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 8 Temmuz 2020 #4 ÇağrıMert dedi: Kral benim elim küçük oturcağını hiç zannetmem. Genişletmek için tıkla... Benim elim küçük ama tam oturdu rahattı yani. O zaman Razer tercih edebilirsiniz, Teknosa 240 TL gibi bir fiyata satıyor.
ÇağrıMert dedi: Kral benim elim küçük oturcağını hiç zannetmem. Genişletmek için tıkla... Benim elim küçük ama tam oturdu rahattı yani. O zaman Razer tercih edebilirsiniz, Teknosa 240 TL gibi bir fiyata satıyor.