Ne yapsam da sorunu çözemedim, ani dönüşlerde mouse takılıyor. Mesela normal döndürmek istediğimde bir sıkıntı yok ama diyelim oyunda arkadan birisi sıktı. Ani dönerken 30 derece falan dönüyor en fazla.
Hocam bu yöntem ani dönüşlerde takılmamasını nasıl etkileyebilir ki?Çözüldü: Steelseries Rival 3 LOD (Lift Off Distance) Sorunu
Merhaba arkadaşlar ben birkaç gün önce Rival 3 mouse aldım falat lod değeri çok fazlaydı ve ben de bunu düzeltmek için çok araştırma yaptım en sonunda bant yöntemi diye bir şey buldum. Şimdi sizin fareniz çok havadayken de hareket ediyorsa sensör kısmında bir yuvarlak var delik gibi ona...www.technopat.net
Hocam bu yöntem ani dönüşlerde takılmamasını nasıl etkileyebilir ki?
Sensörü nasıl temizleyebilirim hocam?Denemekten zarar gelmez ama olmazsa sensörü temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Bir oyuncu mousesinde böyle bir şey nasıl olmaz anlam veremiyorum. Arkadaşlarımda çok övmüştü mouseyi.reis sensör ile alakalı sensörü iyi değil rival 3 ün o kadar iyi değil ne yazık ki
Sensörü nasıl temizleyebilirim hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.