Rival 3 bazı mouse padlerde algılamıyor

Sanırım kauçuk tabanlılarda sorunsuz çalışıyor. Konu başlığındaki linkteki mouse pad bildiğimiz kumaş idi.
Şu mouse padi aldım sorunsuz olarak 1 aydır kullanıyorum
@deaconschel

Peki hocam bende mesela CS oynarken bir anda mouse hareketi yapınca sensör ilk bir yarım saniye algılıyor sonra devamı gelmiyor hareket yarıda kesiliyor. Mouse padi kaldırıp düz masada denedim hiçbir duraksama olmadı. İki farklı mouse padda da bunu yaşadım. Sorun farede olabilir mi?

Sorun tamamen mouse padle alakalı. Aynı şekilde bende öyle düşündüm ama masada sorunsuz çalışıyordu daha sonra kauçuk tabanlı mouse pad le eskisi gibi takılmadan akıcı bir şekilde kullanıyorum
@deaconschel

bendeki mouse pad bu taban için kauçuk denmemiş ama kaymaz demişler. Hawk iş görür mü? Aslında mouse değiştirmek için diretiyorum, ama gittiği kadar da kullanmak istiyorum bir yandan 🙂 sizce ne yapayım

Son düzenleme:
Rival 3 ü neden degiştirmek istiyorsun bilmiyorum ama ben 4 yıldır kullanıyorum, bozulsa bi daha alırım 😅

Mouse pad olarakta konu başlığındaki linkteki mouse padde hiç oynamıyordu, çok kötüydü zaten, pürüzlü pütürlü değisik bir seydi. Sonrasında hawk mouse pad aldım ve çok rahat akıcı oynayabiliyorum.
@deaconschel

Sipariş geçtim hocam sağ olun, gittiği kadar kullanayım ben de 🙂

Sanırım kauçuk tabanlılarda sorunsuz çalışıyor. Konu başlığındaki linkteki mouse pad bildiğimiz kumaş idi.
Şu mouse padi aldım sorunsuz olarak 1 aydır kullanıyorum.
@deaconschel

Sağ olun hocam bende de işe yaradı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı