Rival 3 fare hızlı kaydırınca dönmüyor

EmirhanAKTAS

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-11400H
RTX 3050
16 Gb RAM
Kingston 1 TB SSD ve Crucial 500 Gb SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar farem SteelSeries Rival 3. faremi masanın üzerinde kullanınca hiçbir sorun yok fakat hangi mouse pad i denediysem deneyeyim hızlı kaydırınca örneğin 180 derece dönmesi gerekirken 10-20 derece dönüyor. Ama yavaş bir şekilde kaydırdığımda hiçbir sorun yok. Yalnızca oyunlarda oluyor. Normal bir şekilde masaüstünde fare imlecini takip ettiğimde hızlı kaydırdığımda kaydırmak istediğim yere kayıyor. Mouse ivmesi diyen çıkacaktır ama alakası yok bilginiz olsun.

Oyun içi sens ile mi alakalı acaba, daha önce bilgisayarınıza raw accel yüklediyseniz ayar kalmış olabilir. SteelSeries uygulama ayarlarını sıfırlayıp dener misiniz? Ayarlarınızı bir yere yazın sonra tekrar yapmak için.

Ayarları sıfırladım fakat durum aynı masada kullanmakta tek sıkıntım çok kaygan daha kontrollü oynamak için mouse pad kullanmak istiyordum da işte böyle bir sıkıntım var.

Ayarları sıfırladım fakat durum aynı masada kullanmakta tek sıkıntım çok kaygan daha kontrollü oynamak için mouse pad kullanmak istiyordum da işte böyle bir sıkıntım var.
Mouse pad kullanmadan olmaz zaten. Mouse Pad ile alakalıdır büyük ihtimal ne tür mouse padlerde denediniz?

Şimdi aklıma geldi, mouse pad kirlenmiş olabilir. Ne zamandır kullanıyorsunuz?

Ucuz bir mouse pad Black deer marka. Daha yeni aldım 1 hafta olmadı alalı.

Ucuz bir mouse pad Black deer marka. Daha yeni aldım 1 hafta olmadı alalı.

Şu konuda mouse pad değiştirince sorunun çözüldüğünü söylemişler, garantisi var mı Rival 3'ün?

Evet, garantisi var. Bu arada bazı kişiler Rival 3'te kronik diyorlar bu sıkıntı. Bakalım belki mousepad değişimi yapabilirim ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…