Arkadaşlar selam, mouse ve klavyemi satmayı düşünüyorum. Mouse Steelseries Rival 3, klavye Steelseries Apex 5. Kozmetik ve çalışma açısından hiçbir problemi yoktur. Sadece garantisi bitti. İkisini beraber kaça satabilirim?
Arkadaşlar selam, mouse ve klavyemi satmayı düşünüyorum. Mouse Steelseries Rival 3, klavye Steelseries Apex 5. Kozmetik ve çalışma açısından hiçbir problemi yoktur. Sadece garantisi bitti. İkisini beraber kaça satabilirim?
Steelseries Rival 3 RGB Kablolu Oyuncu Mouse Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Apex 5ten kat kat iyi klavyeler var zaten tam mekanik değil hibrit ve rival 3 de çok tercih edilen bir mouse değil özellikle zamanında bimde 90-120 liradan falan satılmıştı zaten garantileri de bitmiş. Bende XPG Summoner var mesela şu an stok olmadığı için 4300 yazmış sıfır satanlar ama sarı sitede 1300den satıyorlar. Ben de 1300 e almıştım 6 ay önce falan.