Farem Rival 3, eskiden 40 TL'ye bir mouse pad aldım yavaş döndürsem bile kaymıyor. Şimdi biraz para biriktirdim aklımdaki QCK Prism ama fiyat bir mouse pad için bayağı fazla. Belki başka markalarda Prism ile aynı özellikle daha az masraflı mouse padler varsa önerebilir misiniz?
En ucuz SteelSeries Qck Prism Cloth XL Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck Prism Cloth XL Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 1.869,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Farem Rival 3, eskiden 40 TL'ye bir mouse pad aldım yavaş döndürsem bile kaymıyor. Şimdi biraz para biriktirdim aklımdaki QCK Prism ama fiyat bir mouse pad için bayağı fazla. Belki başka markalarda Prism ile aynı özellikle daha az masraflı mouse padler varsa önerebilir misiniz?
En ucuz HyperX Fury S Pro 4P5Q5AA Medium Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury S Pro 4P5Q5AA Medium Mouse Pad özelliklerini incele, 449,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Fury Ultra RGB HX-MPFU-M Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury Ultra RGB HX-MPFU-M Mouse Pad özelliklerini incele, 589,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Ne alacaksanız alın dikişli olmasına dikkat edin, dikişsizler bir süre sonra yanlardan atıyor (Örnek Steelseries'in dikişsiz versiyonları).
En ucuz SteelSeries Qck Prism Cloth XL Oyuncu Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Qck Prism Cloth XL Oyuncu Mouse Pad özelliklerini incele, 1.869,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!