Farenin kaplandığı malzeme hassas biraz. Herhangi bir darbe almamasına rağmen bendekinde birkaç aylık kullanımda ufak soyulmalar oluştu. BİM'den çok Rival 3 alan oldu, uyarma ihtiyacı duydum. Kullanırken hor kullanmamaya özen gösterin.
Tırnağım da yok ki onu soyacak kadar. Çok aktif de kullanmadım zaten, birkaç ay kullandım hani eskidi desem eskiyecek kadar hırpalamadım. Anlamadım nedenini ama dikkat etmekte fayda var.
ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz sonrasında iPhone satışlarını durdurma kararı alan BİM Birleşik Mağazaları A.Ş’nin geçen aylarda “lisanslı” diye sattığı Apple marka ürünler taklit çıktı.
www.donanimhaber.com
Tabii ihtarın ne kadar gerçek olduğu hakkında fikrim yok.
ABD ile Türkiye arasında yaşanan kriz sonrasında iPhone satışlarını durdurma kararı alan BİM Birleşik Mağazaları A.Ş’nin geçen aylarda “lisanslı” diye sattığı Apple marka ürünler taklit çıktı.
www.donanimhaber.com
Tabii ihtarın ne kadar gerçek olduğu hakkında fikrim yok.
Hocam ufak bir sıkıntı var: SteelSeries Türkiye ofisi Bim'e orijinal ürünlerin satışa çıkacağını onayladı. Yani direk yerinden onay almış olduk. Hatta daha afişler Bim'lere asılmadan önce bu haberi çoktan almıştık. Buradaki gibi bir olay söz konusu değil. İyi günler, saygılar .
Paso fps oynuyorum hiç rahat geniş tutamam bende de soyulmalar oldu. Muhtemelen tutuş ve tırnaklardan dolayı daha önce diğer mauselarda da yaşamıştım. Kısacası: Tırnaklarınızı düzenli olarak kesin efenim.