Mufrazr Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 51 21 Ocak 2021 #1 Knight Online için z-r kombosu atayacağım, ne yaptıysam olmadı, ayarladım, oyunu seçtim, herhangi sonuç alamadım.
Knight Online için z-r kombosu atayacağım, ne yaptıysam olmadı, ayarladım, oyunu seçtim, herhangi sonuç alamadım.
MEHMET TATLI Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 1.103 Makaleler 4 Çözümler 7 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Research&Development Engineer 21 Ocak 2021 #2 Mufrazr dedi: Knight Online için z-r kombosu atayacağım, ne yaptıysam olmadı, ayarladım, oyunu seçtim, herhangi sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Ya yapamadın ya da oyun engelliyor, Siege'de ben kullanıyorum.
Mufrazr dedi: Knight Online için z-r kombosu atayacağım, ne yaptıysam olmadı, ayarladım, oyunu seçtim, herhangi sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Ya yapamadın ya da oyun engelliyor, Siege'de ben kullanıyorum.
Mufrazr Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 51 21 Ocak 2021 #3 MEHMET TATLI dedi: Ya yapamadın ya da oyun engelliyor, Siege'de ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun da kullanan cok, bende butun ihtimalleri denedim, oyun disisnda da olmuyor,
MEHMET TATLI dedi: Ya yapamadın ya da oyun engelliyor, Siege'de ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Oyun da kullanan cok, bende butun ihtimalleri denedim, oyun disisnda da olmuyor,