Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 2 Mart 2021 #11 acar92 dedi: İşte nasıl yapmam gerekiyor ayarları anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ne yapacağnı söylersen yardımcı olabilirim, makrolar değişiyor.
acar92 dedi: İşte nasıl yapmam gerekiyor ayarları anlayamadım Genişletmek için tıkla... Ne yapacağnı söylersen yardımcı olabilirim, makrolar değişiyor.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2021 #12 acar92 dedi: Belki bunu Online yapmayacağım? Neden böyle toxic davranıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorsan konuyu daha açık ve net bir şekilde aç.
acar92 dedi: Belki bunu Online yapmayacağım? Neden böyle toxic davranıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorsan konuyu daha açık ve net bir şekilde aç.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 2 Mart 2021 #13 Dark Lord of the Sith dedi: Ne yapacağnı söylersen yardımcı olabilirim, makrolar değişiyor. Genişletmek için tıkla... Genelde canlıyı öldürmek için açacağım daha hızlı öldürmek için. bunun yanında blok koymada olabilir
Dark Lord of the Sith dedi: Ne yapacağnı söylersen yardımcı olabilirim, makrolar değişiyor. Genişletmek için tıkla... Genelde canlıyı öldürmek için açacağım daha hızlı öldürmek için. bunun yanında blok koymada olabilir
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 2 Mart 2021 #14 acar92 dedi: Genelde canlıyı öldürmek için açacağım daha hızlı öldürmek için. bunun yanında blok koymada olabilir Genişletmek için tıkla... Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli.
acar92 dedi: Genelde canlıyı öldürmek için açacağım daha hızlı öldürmek için. bunun yanında blok koymada olabilir Genişletmek için tıkla... Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 2 Mart 2021 #15 Dark Lord of the Sith dedi: Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli. Genişletmek için tıkla... Peki
Dark Lord of the Sith dedi: Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli. Genişletmek için tıkla... Peki
prof8657 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 346 Yer Willard Asylum for the Chronic Insane Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Mart 2021 #16 Dark Lord of the Sith dedi: Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli. Genişletmek için tıkla... Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı?
Dark Lord of the Sith dedi: Bunu PvP'de kullanma ihtimaline karşın yardımcı olmayacağım. Konu kilitlenmeli. Genişletmek için tıkla... Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 2 Mart 2021 #17 prof8657 dedi: Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, fikrim yok.
prof8657 dedi: Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef, fikrim yok.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Mart 2021 #18 prof8657 dedi: Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ara sıra bakıyorum ancak hiç indirime girdiğini görmedim.
prof8657 dedi: Ben de hızlı yapı yapmak için düşünüyorum ama önce Minecraft satın almam lazım hiç indirime giriyor mu haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ara sıra bakıyorum ancak hiç indirime girdiğini görmedim.
A acar92 Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 552 Çözümler 3 2 Mart 2021 #19 Dark Lord of the Sith dedi: Maalesef, fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Peki öğrenebileceğim hiçbir yer yok mu?
Dark Lord of the Sith dedi: Maalesef, fikrim yok. Genişletmek için tıkla... Peki öğrenebileceğim hiçbir yer yok mu?