Söylediğiniz özellik tahmin ediyorum, kullandığım çift sensör olmakla övünen Rival 600 deki Lift Distance ayarı. Video da ki görseldeki özelliği sağlayan fakat bu ayarı yaptığınız zaman bir süre sonra zemini görememe gibi sorunlara sebep olan ve bir türlü stabil çalışmasını sağlayamadığım özellik. Bu özelliğin ayarını yokmuş gibi ayarlayıp sorunsuz kullanılıyor ama ısrarla bu özellik olsun dediğiniz zaman soruna sebep oluyor, en azından ben uğraştığım dönemde bir çözüm bulamadım.
rival 600 lift distance
Görselin altında yorumunuz devam ediyormuş sonradan gördüm. Rival 600 yapışkanları açılıyor sorunu büyük bir sorun değil. Bu sorunu ben yaşamadım, yaşasaydım da kendim tekrar yapıştırır geçerdim. Fakat bahsettiğiniz özellik için alacaksanız alınmaz onuda belirteyim.
Bu arada sizin eski mousenuz da bu özellik kalibrasyon olarak isimlendirilmiş ama Rival 600 de kalibrasyon olarak belirtilen işlem DPI tuşuna uzun süre basıp, ışıkların bir süre yanıp sönerek zemini algıladığı bir özellik. Zaten Lift Distance özelliğini önce kalibrasyon işlemini yaptıktan sonra yapıyorsunuz ama dediğim gibi kullanışlı olması sağlanamıyor.