Rival 3 mouse pad üzerinde takılma yapıyor

Bütçe
yok
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, 3 gündür Rival 3 farem takılıyordu sürekli. Ben de gittim, idareten Rampage Tilion aldım, o da takılıyor şu anda. Gittim MediaMarkt'ta bana dediler ki anakartında problem var. Gidip yeni anakart aldım ama sanırım kazıklandım. Yardım edin, ne yapacağım? (Mouse Pad'in belirli yerlerinde takılıyor ve yeni mouse pad aldım, onda da takılıyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:

Faren takılıyor diye anakartında problem var dediler demek ha
Rival 3 kronik sorunlu bir mouse o yüzden kaynaklanıyor yaşadığın bu arada geçmiş olsun.

@alperenkaratass14 hocam bu durum mouse Pad'iniz kirli olduğu için olabiliyor ben bundan yaşamıştım Rival 3'te.

Rival 3 farem var bu mouse padı kullanıyorum takılma yok.
Belki mouse altındaki şeyler takılma yapıyordur onun içinde bunlar var ama bence daha harcama yapma 2 mouse pad değiştirmişsin sebep farede olabilir

Faren takılıyor diye anakartında problem var dediler demek ha
Rival 3 kronik sorunlu bir mouse o yüzden kaynaklanıyor yaşadığın bu arada geçmiş olsun.
sağol kral boşu boşuna a520 aldım

sence hangi mauseyi kullanmalıyım kral rival 3 devammı bumu rival 3e pil parası yetiştiremiyorum

@alperenkaratass14 hocam bu durum mouse Pad'iniz kirli olduğu için olabiliyor ben bundan yaşamıştım Rival 3'te.
0 mause pad aldım aynı

Mouse kronik, bir keresinde sinirlenip duvara fırlattım tekerleği bozuldu, arada tuşları algılamıyor. Ya da kargo başında gelen eleman Mouse'a darbe mi yapmıştır artık bilmiyorum. Bazıları kronik bir sıkıntısını görmedim diyor. Bazıları kronik diyor yahu bende anlamadım.

sağol kral boşu boşuna a520 aldım

sence hangi mauseyi kullanmalıyım kral rival 3 devammı bumu rival 3e pil parası yetiştiremiyorum

0 mause pad aldım aynı
Keşke anakart almadan önce konu açsaymışsın, bütçen varsa "hangi mouse'yi almalıyım" için ayrı konu açmalısın.

Keşke anakart almadan önce konu açsaymışsın, bütçen varsa "hangi mouse'yi almalıyım" için ayrı konu açmalısın.
keşke

doğrudur çözebildinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…