T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 17 Ocak 2021 #1 Renklerin akmasını istiyorum. Nasıl yapılıyor bilen var mı? YouTube'dan baktığım video işe yaramadı. Son düzenleme: 17 Ocak 2021
Çözüm Blera 18 Ocak 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #11 llkoiik dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ondan sonra ne yapacağım? Artı 0 Eksi
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #12 Tek7HackDedi dedi: Ondan sonra ne yapacağım? Eki Görüntüle 841396 Genişletmek için tıkla... Hocam renklerin yan yana gitmesini istiyorsanız Steady'den yapmanız gerekiyor. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ondan sonra ne yapacağım? Eki Görüntüle 841396 Genişletmek için tıkla... Hocam renklerin yan yana gitmesini istiyorsanız Steady'den yapmanız gerekiyor.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #13 Tek7HackDedi dedi: Ondan sonra ne yapacağım? Eki Görüntüle 841396 Genişletmek için tıkla... Wave modu ayarını kendinize göre ayarlayın sonra Save butonuna basın. Blera dedi: Hocam renklerin yan yana gitmesini istiyorsanız Steady'den yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşte Wave mod o işe yarıyor Misal ortada mavi varken altta yeşil olabiliyor. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Ondan sonra ne yapacağım? Eki Görüntüle 841396 Genişletmek için tıkla... Wave modu ayarını kendinize göre ayarlayın sonra Save butonuna basın. Blera dedi: Hocam renklerin yan yana gitmesini istiyorsanız Steady'den yapmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşte Wave mod o işe yarıyor Misal ortada mavi varken altta yeşil olabiliyor.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #14 llkoiik dedi: Wave modu ayarını kendinize göre ayarlayın sonra Save butonuna basın. İşte Wave mod o işe yarıyor Misal ortada mavi varken altta yeşil olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: Wave modu ayarını kendinize göre ayarlayın sonra Save butonuna basın. İşte Wave mod o işe yarıyor Misal ortada mavi varken altta yeşil olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #15 Blera dedi: Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor. Artı 0 Eksi
Blera dedi: Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #16 llkoiik dedi: Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimde de oluyor deneyin isterseniz ben modlarda Wave mod diye bir şey yok. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimde de oluyor deneyin isterseniz ben modlarda Wave mod diye bir şey yok.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #17 llkoiik dedi: Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Blera dedi: Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Steadyden sadece 1 adet renk seçebiliyorum. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: Benim dediğimde aynı anda 3 renk akıyor. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Blera dedi: Ben Steady'den yapıyorum istediğim 3 rengi seçiyorum öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Steadyden sadece 1 adet renk seçebiliyorum.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #18 Tek7HackDedi dedi: Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... İsterseniz nası bir şey olduğunu video atayım. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Genişletmek için tıkla... İsterseniz nası bir şey olduğunu video atayım.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #19 Tek7HackDedi dedi: Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Steadyden sadece 1 adet renk seçebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam orada 3 bölümü sıra sıra seçip yapmanız gerekiyor isterseniz video çekip atarım. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Yaptım ama renkler akmıyor kırmızı, yeşil, mavi gibi oluyor. Steadyden sadece 1 adet renk seçebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam orada 3 bölümü sıra sıra seçip yapmanız gerekiyor isterseniz video çekip atarım.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #20 llkoiik dedi: İsterseniz nasıl bir şey olduğunu video atayım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur, teşekkürler. Blera dedi: Hocam orada 3 bölümü sıra sıra seçip yapmanız gerekiyor isterseniz video çekip atarım. Genişletmek için tıkla... Oda çok iyi olur teşekkürler. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: İsterseniz nasıl bir şey olduğunu video atayım. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur, teşekkürler. Blera dedi: Hocam orada 3 bölümü sıra sıra seçip yapmanız gerekiyor isterseniz video çekip atarım. Genişletmek için tıkla... Oda çok iyi olur teşekkürler.