T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 17 Ocak 2021 #1 Renklerin akmasını istiyorum. Nasıl yapılıyor bilen var mı? YouTube'dan baktığım video işe yaramadı. Son düzenleme: 17 Ocak 2021
Çözüm Blera 18 Ocak 2021 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #21 Tek7HackDedi dedi: Çok iyi olur, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan sosyale video atamıyorum başka video gönderebileceğim bir platform verirseniz gönderebilirim. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Çok iyi olur, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam telefondan sosyale video atamıyorum başka video gönderebileceğim bir platform verirseniz gönderebilirim.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #22 llkoiik dedi: Hocam telefondan sosyale video atamıyorum başka video gönderebileceğim bir platform verirseniz gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Kral o özelden yardıma giriyor sanırsam. Ceza yiyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: Hocam telefondan sosyale video atamıyorum başka video gönderebileceğim bir platform verirseniz gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Kral o özelden yardıma giriyor sanırsam. Ceza yiyebilirsiniz.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #23 Tek7HackDedi dedi: Kral o özelden yardıma giriyor sanırsam. Ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman videoyu bilgisayardan göndermeye çalışayım. Maalesef sosyale mp4 video yükleyemiyorum. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Kral o özelden yardıma giriyor sanırsam. Ceza yiyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... O zaman videoyu bilgisayardan göndermeye çalışayım. Maalesef sosyale mp4 video yükleyemiyorum.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #24 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu. Son düzenleme: 18 Ocak 2021 Artı 1 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam düzenledim linki yeni video bu.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #25 llkoiik dedi: O zaman videoyu bilgisayardan göndermeye çalışayım. Maalesef sosyale mp4 video yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama renk ayarlarını yaptıktan sonra Wave ayarını açınca renkler akıyor. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: O zaman videoyu bilgisayardan göndermeye çalışayım. Maalesef sosyale mp4 video yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ama renk ayarlarını yaptıktan sonra Wave ayarını açınca renkler akıyor.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #26 Hocam deneyin bakalım olacak mı istediğiniz gibi ben siz nasıl istediyseniz ona göre anlatmaya çalıştım. Artı 0 Eksi
Hocam deneyin bakalım olacak mı istediğiniz gibi ben siz nasıl istediyseniz ona göre anlatmaya çalıştım.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #27 llkoiik dedi: Ama renk ayarlarını yaptıktan sonra WAV'e ayarını açınca renkler akıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Blera dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam render biraz kötü oldu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi @Blera'ın dediği gibi yaptım. Ardından @llkoiik'un dediği gibi WAV'e modu açtım ve renkler akmaya başladı. İkinize de çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
llkoiik dedi: Ama renk ayarlarını yaptıktan sonra WAV'e ayarını açınca renkler akıyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Blera dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam render biraz kötü oldu kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Şimdi @Blera'ın dediği gibi yaptım. Ardından @llkoiik'un dediği gibi WAV'e modu açtım ve renkler akmaya başladı. İkinize de çok teşekkür ederim.
L llkoiik Hectopat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 372 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2021 #28 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım @Blera hocamdan aldığım teknikle Kamerada renkler ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım @Blera hocamdan aldığım teknikle Kamerada renkler ne kadar belli oluyor bilmiyorum.
Blera Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 816 Çözümler 5 Yer Sibirya Dağları'na tırmanıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2021 #29 Tek7HackDedi dedi: Şimdi @Blera'ın dediği gibi yaptım. Ardından @llkoiik'un dediği gibi WAV'e modu açtım ve renkler akmaya başladı. İkinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz seviniriz. llkoiik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım @Blera hocamdan aldığım teknikle Kamerada renkler ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam belli senin anlatmaya çalıştığın ile benim anlatmaya çalıştığım şeyler farklıymış. Artı 0 Eksi
Tek7HackDedi dedi: Şimdi @Blera'ın dediği gibi yaptım. Ardından @llkoiik'un dediği gibi WAV'e modu açtım ve renkler akmaya başladı. İkinize de çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz seviniriz. llkoiik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Attım @Blera hocamdan aldığım teknikle Kamerada renkler ne kadar belli oluyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oluyor hocam belli senin anlatmaya çalıştığın ile benim anlatmaya çalıştığım şeyler farklıymış.
KS KS T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 18 Ocak 2021 #30 Blera dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz seviniriz. Oluyor hocam belli senin anlatmaya çalıştığın ile benim anlatmaya çalıştığım şeyler farklıymış. . Genişletmek için tıkla... İşaretleyeyim ama @llkoiik'un dediği de bir çözüm, bir yöntem. Yeniden ikinize de teşekkür ederim. Artı 1 Eksi
Blera dedi: Hocam çözüldü olarak işaretlerseniz seviniriz. Oluyor hocam belli senin anlatmaya çalıştığın ile benim anlatmaya çalıştığım şeyler farklıymış. . Genişletmek için tıkla... İşaretleyeyim ama @llkoiik'un dediği de bir çözüm, bir yöntem. Yeniden ikinize de teşekkür ederim.