C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 3 Aralık 2024 #1 3 yıldır Rival 3 ve 5 yıldır SteelSeries QCK Edge large mouse pad kullanıyorum. FPS oyunlarında artık fare kaymıyormuş gibi hissediyorum ve rahat çeviremiyorum. Rival 3 için skatez mi almalıyım yoksa mouse pad mi yenilemeliyim? Steelseries Rival 3/Rival 3 Wireless için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com
3 yıldır Rival 3 ve 5 yıldır SteelSeries QCK Edge large mouse pad kullanıyorum. FPS oyunlarında artık fare kaymıyormuş gibi hissediyorum ve rahat çeviremiyorum. Rival 3 için skatez mi almalıyım yoksa mouse pad mi yenilemeliyim? Steelseries Rival 3/Rival 3 Wireless için Hoverpad V3 Mouse Skate wraithesports.com
İmanlıKedy Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #2 Mousepaddan kaynaklı bir şey gibime geldi mousepadı değiştirmeyi deneyebilirsin.
C CSS Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 453 3 Aralık 2024 #3 İmanlıKedy dedi: Mousepaddan kaynaklı bir şey gibime geldi mousepadı değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerin var mı?
İmanlıKedy dedi: Mousepaddan kaynaklı bir şey gibime geldi mousepadı değiştirmeyi deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Önerin var mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.042 Çözümler 6 3 Aralık 2024 #4 CSS dedi: Önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Klasse Pro.
İmanlıKedy Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2024 #5 ozguven_askim dedi: Klasse Pro. Genişletmek için tıkla... Adam haklı bunu alırsan akar.