Rival 3 sol tık sağ tıka göre daha sert

Hocam bende de öyle siz değiştirdiniz mi peki aynısı

Hocam

Değişim veya garantiye yaptırırım onun dışında güzel ya suanlik bir sorun yok belki alışırım alismazsam gonderirim

Değiştirdim hâlâ kullanıyorum fakat güzel fare değil fiyatına göre diye düşünüyorum. Yeni aldıysanız daha iyileri bulunabilir.

Hocam bende de öyle siz değiştirdiniz mi peki aynısı

Hocam

Değişim veya garantiye yaptırırım onun dışında güzel ya suanlik bir sorun yok belki alışırım alismazsam gonderirim
Hocam eliniz eğer çok büyük değilse Razer Viper Mini alın. Optik Razer switchleri var ve Razer'ın speedflex kablosu Rival 3'ün dandik plastik kablosundan çok daha iyi. 1 yıldır Viper Mini kullanıyorum, bundan önce Rival 3 vardı. Rival 3'den kesinlikle çok daha iyi bir mouse.

Değiştirdim hâlâ kullanıyorum fakat güzel fare değil fiyatına göre diye düşünüyorum. Yeni aldıysanız daha iyileri bulunabilir.

Hocam benim hosuma gittiya birkaç kisi daha kullanıyor zaten değişim yaparım düzgün bir mouse olsun yeterli zaten

Hocam evet biliyorum ama mini bana küçük geldi rahst edemedim rival peki coo mu kötü bence iyi idare eder gibi

Çok kötü bir mouse değil ama sorunları var. Eğer Viper Mini ile rahat edemediysen ve Rival 3'ü çok beğendiysen değişim yapabilirsin o zaman.

Çok kötü bir mouse değil ama sorunları var. Eğer Viper Mini ile rahat edemediysen ve Rival 3'ü çok beğendiysen değişim yapabilirsin o zaman.

Hocam alışırsam bir süre kullanırım belki ileride değişim yaparim 2 yil garanti var zaten

Değişim süresi sanırım 14 gün felan olması lazım ama bunu aklınızda bulundurun.
Hocam o internetten satin alırsanız mağazadan alırsanız öyle degil birde garantiye gönderiyorsunuz eger yapilmassa değişim talep edip değiştirebiliyorsunuz

Değişim süresi sanırım 14 gün falan olması lazım ama bunu aklınızda bulundurun.

O iade hocam begenmezseniz ive internetten alırsanız

Hocam şu an fark etmiyorum bile lod sorunu yoksa kesinlikle alınmalı çok iyi
O fiyata Viper Mini, Sabre Pro ile alınabilecek en iyi mouselardan. LOD sorunu yaşarsanızda çözümü şuraya bırakıyorum Steelseries Rival 3 LOD (Lift Off Distance) Sorunu

Forumda gereksiz bir Rival 3 düşmanlığı var. Böyle markalarda sorun yaşadığınızda muhattabını her yerde bulabilirsiniz, hiçbir zaman pişman etmez bu yönden. Kötü yönleri var mı? Tabii ki var ama bu fiyata bu kadar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…