Rival 3 sol tıktan ses geliyor

281746

Hectopat
Arkadaşlar bugün kargodan geldi ama hüsranla karşılaştım sağ tık sorunsuz çalışıyor, sol tıkta ise dokununca yani tıklamadan bir ses çıkıyor sanki bir yere takılıyor gibi bu durum bazen gerçekleşiyor. Değişim mi talep etmeliyim yoksa zamanla geçer mi?

Bana kalırsa birkaç gün kullanın. Düzelmezse değişim veya tercihinize göre iade yaparsınız.

Bana kalırsa birkaç gün kullanın. Düzelmezse değişim veya tercihinize göre iade yaparsınız.
Hocam sağ tık çok uysal bir şekilde ses verirken sol tık takılıyormuş gibi zorlanıyormuş gibi oluyor daha tok bir ses veriyordu parmağı yoruyordu iletişime geçtim sorun olabilir dediler değişim için incelenmeye gitti.

Umarım garantiye gitmemiştir. Yoksa çok bekletirler. Keşke iade etseydiniz. Yenisini almak daha hızlı olur.

Umarım garantiye gitmemiştir. Yoksa çok bekletirler. Keşke iade etseydiniz. Yenisini almak daha hızlı olur.

Sordum sadece kargo süresini beklersiniz dedi, biz burada inceliyip sorun varsa değişim yapacağız dediler. Hocam bayağı bilindik bir sanal mağaza o yüzden müsteriye değer veriyorlar diye düşünüyorum hem 250TL'ye aldım iade etsem yenisini alsam 400TL şu an 😁

Sordum sadece kargo süresini beklersiniz dedi, biz burada inceliyip sorun varsa değişim yapacağız dediler. Hocam bayağı bilindik bir sanal mağaza o yüzden müsteriye değer veriyorlar diye düşünüyorum hem 250TL'ye aldım iade etsem yenisini alsam 400TL şu an 😁
O zaman mağaza değişim yapacak, garantiye göndermeyeceklerdir. İyi olmuş sizin adınıza

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı