K KayıpBalıkMemo Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #1 Merhaba faremde takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Yeni sistem dizdim fakat faremde takılma sorunu yaşıyorum. Nedeni nedir? Farem SteelSeries Rival 3. Uygulamasından her ayarı yaptığımı düşünüyorum.
Merhaba faremde takılma donma gibi sorunlar yaşıyorum. Yeni sistem dizdim fakat faremde takılma sorunu yaşıyorum. Nedeni nedir? Farem SteelSeries Rival 3. Uygulamasından her ayarı yaptığımı düşünüyorum.
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 608 15 Nisan 2023 #2 Başka fareyle dene Rival 3 bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS K KayıpBalıkMemo Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2023 #3 @MematitechnoDenedim sıkıntı yoktu ama yeni aldığım farede böyle sorun olması normal mi? fareyi değiştirmem gerek sanırım. Son düzenleme: 15 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
@MematitechnoDenedim sıkıntı yoktu ama yeni aldığım farede böyle sorun olması normal mi? fareyi değiştirmem gerek sanırım.
Mematitechno Hectopat Katılım 12 Ağustos 2021 Mesajlar 608 15 Nisan 2023 #4 KayıpBalıkMemo dedi: @MematitechnoDenedim sıkıntı yoktu ama yeni aldığım farede böyle sorun olması normal mi? Fareyi değiştirmem gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Normal değil iade et. Artı 0 Eksi
KayıpBalıkMemo dedi: @MematitechnoDenedim sıkıntı yoktu ama yeni aldığım farede böyle sorun olması normal mi? Fareyi değiştirmem gerek sanırım. Genişletmek için tıkla... Normal değil iade et.