Merhaba ben Rival 3 almak istiyorum. Elim de küçük zaten. Şekli, markası ve dayanıklılığı ile beni kendine çekiyor. Başka ne önerebilirsiniz ve neden?Sıfır olarak alacaksanız daha iyi seçenekler mevcut. Uzunluk olarak eşitler.
Bunu öneririm;Merhaba ben Rival 3 almak istiyorum. Elim de küçük zaten. Şekli, markası ve dayanıklılığı ile beni kendine çekiyor. Başka ne önerebilirsiniz ve neden?
Ya kusura bakmayın gayet güzel açıklamışsınız ama ben Rival 3 almak istiyorum. Bu fareyi almamak için bir sebep var mı? İnternette takılma sorunu gördüm.Bunu öneririm;
Skatez, kablo, sensör olarak daha iyi.![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.810,66 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu farenin simetrik olanın incelemesi ise;
Razer Viper Mini incelemesi
Herkese öncelikle merhaba. Vatan'dan 249 TL'ye almış olduğum Razer Viper Mini dün elime ulaştı. Konuyu zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Kutu içeriği: Kutusunda "kullanım kılavuzu, garanti belgesi, yazılım kitapçığı ve bir adet olarak Razer'ın stickeri" gelmektedir. Kutusu çok hoş gözüküyor. Bu...www.technopat.net
Bu genel olarak hepsinde mi var yoksa bazılarında mı oluyor?@shush
Rival 3'de LOD sorunu var fakat oynanışa pek etki edeceğini düşünmüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.