Şu an kullandığım mouse Razer'in 2009 üretimli olan 3500 DPI olan düz mavi renkli DeathAdder mouseu. Artık mouseta bazı sorunlar yaşadığım için değiştirme kararı aldım. Fakat aklımda sadece 13 Ocak'ta bile gelecek olan Rival 3 varken daha farklı opsiyonlar gördüm. Rival 3 220 TL iken diğer opsiyonlar diğer pahalı kalıyor. Fakat arada sırada Viper mininin 250 TL'ye düştüğünü gördüm. Rival 3 mü tercihim olmalı yoksa Viper mini için yeniden indirim beklemeli miyim? Ya da biraz daha para biriktirerek Razer DeathAdder V2 mini mi almalıyım?
(Ek olarak bir daha 250 TL seviyesine Viper mini bir daha düşer mi ve ne zaman düşer merak ediyorum.)
Herkese öncelikle merhaba. Vatan'dan 249 TL'ye almış olduğum Razer Viper Mini dün elime ulaştı. Konuyu zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Kutu içeriği: Kutusunda "kullanım kılavuzu, garanti belgesi, yazılım kitapçığı ve bir adet olarak Razer'ın stickeri" gelmektedir. Kutusu çok hoş gözüküyor. Bu...
Herkese öncelikle merhaba. Vatan'dan 249 TL'ye almış olduğum Razer Viper Mini dün elime ulaştı. Konuyu zaman geçtikçe güncelleyeceğim. Kutu içeriği: Kutusunda "kullanım kılavuzu, garanti belgesi, yazılım kitapçığı ve bir adet olarak Razer'ın stickeri" gelmektedir. Kutusu çok hoş gözüküyor. Bu...
Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. Deathadder V2 Mini'nin tıklama ömrü 80 milyon iken Viper Mini'nin ise 50 milyon ve Deathadder V2'nin içinden kaydırılmaz gripler çıkıyor. Onun dışında fark yok.
Hangisi elinize uyuyorsa onu alın. DeathAdder V2 Mini'nin tıklama ömrü 80 milyon iken Viper Mini'nin ise 50 milyon ve DeathAdder v2'nin içinden kaydırılmaz gripler çıkıyor. Onun dışında fark yok.