800-900 TL bütçem var. Şu an Rival 3 kablolu modelini kullanmaktayım, seyahat ettiğim ve laptop ile de fareyi kullandığım için kablosuz bir model arayışına girdim. Rival 3'ün tutşundan gayet memnunum. Kablosuz yeni bir mouse alacağım.
Rival 3 Wireless alınır mı? Problem yaşayanınız oldu mu? Bu bütçe aralığında bilindik markalarda önerdiğiniz mouse var mı?
800-900 TL bütçem var. Şu an Rival 3 kablolu modelini kullanmaktayım, seyahat ettiğim ve laptop ile de fareyi kullandığım için kablosuz bir model arayışına girdim. Rival 3'ün tutşundan gayet memnunum. Kablosuz yeni bir mouse alacağım.
Rival 3 Wireless alınır mı? Problem yaşayanınız oldu mu? Bu bütçe aralığında bilindik markalarda önerdiğiniz mouse var mı?
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3335) Ultra Hafif Kablolusuz Optik Gaming Mouse Sadece 70 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...
Ürünü alalı 5 ay oldu. Pil konusunda birkaç tavsiyem var, her zaman bimden aldığım PowerB marka pil kullandım. İlk başlarda pil ömrü uzun olsun diye bluetooth-2.4ghz geçişli kullanıyordum (sadece rekabetçi oyunlarda 2.4 ghz). Bu kullanımda 1 hafta falan yetiyordu. Son 2 aydır sadece 2.4ghz'de kullanıyorum, pil ömrü 3-4 haftaya çıktı. En son ne zaman taktığımı hatırlamıyorum bile.
Sadece scroll'u çevirirken ses çıkarmaya başladı, bunun haricinde hiçbir problem yaşamadım kesinlikle tavsiye ederim.