Rival 3 Wireless Fare Tekerleği Ters Çalışıyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 1 sene önce falan yeni bir fare aldım (SteelSeries Rival 3 Wireless) ve aldığımdan beri fare tekerleğimi aşağı doğru kaydırdığımda arada yukarı, yukarı doğru kaydırdığımda ise arada aşağı çekmişim gibi davranıyor. Daha önce hiç böyle problem yaşamamıştım, arkadaşıma sorduğumda normal bana da oluyor dedi lakin artık gına gelmeye başladı. Daha net anlatabilmek için video kaydı aldım. Kayıtta fare tekerleğimi sadece aşağı doğru yuvarlıyorum yani normalde dümdüz aşağı inmesi gerekiyor. Video linki:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu normal bir sorun mu yoksa garantiye göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech in ufak kablosuz modellerinde sıkça karşılaştığım bir problemdi bu. M280,380 modellerinde çok oluyor. Şahsen çok problem etmedim ama sizi çok rahatsız ediyorsa, bu süreçte kullanabileceğiniz yedek fareniz varsa garanti servisi ile iletişime geçebilirsiniz. Belki değiştirirler.

@JenLedger Garantisi varken içini açmak istemiyorum şahsen. SteelSeries internet sitesinden iletişime geçtim sorunumu yazıp yolladım. Eğer olumlu yanıt dönmez ise öyle açarım içini.
Rival 3'ün içini bilmiyorum karışık olabilir de belki. X7'ninki çok kolaydı o yüzden açmıştım hemen. Geri kapatması zor olabiliyor bazen, sokete giden kablo yan taraftan geçtiği için mesela.

@DrxMaxi ürün garanti kapsamına girdiğinden Amazon bana ytenisini yolladı lakin o da açılmış kutu yani başkasının kullanıp verdiği üründü onu da iade edip parasını aldım (ürünün altındaki çizik miktarından vesaire kullanılmış olduğunu anladım). N11 üzerinden farklı bir satıcıdan yenisini sipariş ettim. Birkaç ay sorunsuz kullandım sonrasında tekerlekte gıcırdama başladı ama çok da kafama takmıyorum bunu zira çok kısık bir ses ve sürekli gelmiyor.

@DrxMaxi ürün garanti kapsamına girdiğinden Amazon bana ytenisini yolladı lakin o da açılmış kutu yani başkasının kullanıp verdiği üründü onu da iade edip parasını aldım (ürünün altındaki çizik miktarından vesaire kullanılmış olduğunu anladım). N11 üzerinden farklı bir satıcıdan yenisini sipariş ettim. Birkaç ay sorunsuz kullandım sonrasında tekerlekte gıcırdama başladı ama çok da kafama takmıyorum bunu zira çok kısık bir ses ve sürekli gelmiyor.
Aynı sorun bendede vardı sonra o geçti bu başladı. Amazonda çok yeniyim ve alalı yaklaşık 6 ay oldu. Nereden garantiye verebilirim bir bilgin var mı? Bunun hakkında bir blog yazısı yok.

@DrxMaxi Steelseries'e mail attığımda Avrupa'ya yollamamı istemişlerdi doğru hatırlıyorsam, onun haricinde farklı firmanın farklı ürünü için Amazon'a yazdığımda bana garanti için adres ve iletişim vermişlerdi isterseniz Amazon canlı desteğe yazın oradan gelecek bilgi dahilinde buraya veya farklı konu açarak yazarak diğerleri için de yol göstermiş olursunuz.

Aynı sorun bendede vardı sonra o geçti bu başladı. Amazonda çok yeniyim ve alalı yaklaşık 6 ay oldu. Nereden garantiye verebilirim bir bilgin var mı? Bunun hakkında bir blog yazısı yok.

Üstteki yerden iade ve değişim kısmına girin. Müşteri hizmetleriyle konuşun direkt. Edebilirseniz iade edersiniz. Ben Kasım 27'sinde aldığım bir ürünü 1 hafta önce değişime yolladım. Satıcısı Amazon'un kendisi olduğu için sıkıntı çıkmadı. Eğer kabul olursa size ''AMZN'' ile başlayan bir kod verecekler. MNG kargoya o kodu ileteceksiniz ve ürünü yollayacaksınız. Kargo şirketi değişebilir belki. Yapacaklarınız bu kadar. Gerisi Amazon'a kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı