aurey Femtopat Katılım 26 Mart 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #21 550519 dedi: Fareyi servise gönder. Yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun, JakerT4 dedi: Fare içinde kısa devre falan olmuş olmalı o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam inşAllah servis çözer,zaten herşey ateş pahası,tekrardan sağolun yardım için.
550519 dedi: Fareyi servise gönder. Yapacak birşey yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun, JakerT4 dedi: Fare içinde kısa devre falan olmuş olmalı o zaman Genişletmek için tıkla... Hocam inşAllah servis çözer,zaten herşey ateş pahası,tekrardan sağolun yardım için.
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 26 Mart 2023 #22 aurey dedi: Tamamdır hocam sağolun, Hocam inşAllah servis çözer,zaten herşey ateş pahası,tekrardan sağolun yardım için. Genişletmek için tıkla... Umarım çözerler...
aurey dedi: Tamamdır hocam sağolun, Hocam inşAllah servis çözer,zaten herşey ateş pahası,tekrardan sağolun yardım için. Genişletmek için tıkla... Umarım çözerler...
U ughilus Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 372 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #23 aurey dedi: Tamamdır hocam sağ olun, Hocam inşallah servis çözer, zaten her şey ateş pahası, tekrardan sağ olun yardım için. Genişletmek için tıkla... Servis çözdü mü? Süreç nasıl oldu?
aurey dedi: Tamamdır hocam sağ olun, Hocam inşallah servis çözer, zaten her şey ateş pahası, tekrardan sağ olun yardım için. Genişletmek için tıkla... Servis çözdü mü? Süreç nasıl oldu?