Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #1 Bluetooth ile bağlıyken hiçbir şekilde SteelSeries GG uygulaması üzerinden RGB aydınlatmalarını ayarlayamıyorum sadece turuncu renkte yanıyor ve hareket ettirince sönüyor. Eğer dongle ile bağlıyken çıkarıp takmadan yaptığım ayarlar çalışmıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2024
Bluetooth ile bağlıyken hiçbir şekilde SteelSeries GG uygulaması üzerinden RGB aydınlatmalarını ayarlayamıyorum sadece turuncu renkte yanıyor ve hareket ettirince sönüyor. Eğer dongle ile bağlıyken çıkarıp takmadan yaptığım ayarlar çalışmıyor.
XeNa34 Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 611 Makaleler 1 Çözümler 1 30 Haziran 2024 #2 Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi veya sistemin de farklı bir SteelSeries RGB'li bir ekipman var mı? Artı 0 Eksi
Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi veya sistemin de farklı bir SteelSeries RGB'li bir ekipman var mı?
KS KS Bedirhn93 Decipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2024 #3 XeNa34 dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi veya sistemin de farklı bir SteelSeries RGB'li bir ekipman var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yükledim hiçbir şey değişmedi ve başka SteelSeries ekipman yok. Artı 0 Eksi
XeNa34 dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeyi denedin mi veya sistemin de farklı bir SteelSeries RGB'li bir ekipman var mı? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yükledim hiçbir şey değişmedi ve başka SteelSeries ekipman yok.