Rival 3 Wireless vs DeathAdder V2

Kezib

Hectopat
Merhaba, bir mouse seçimi yapmam lazım. 2 tane mouse belirledim uzun uğraşlar sonucu, öncelikle farklı bir mouse önerisi istemiyorum.

Ben şu an Rival 3 kullanıyorum ve sensör olarak benim işimi çok rahat görüyor, elimede oturuyor. Yani IPS değerim 1000 olsa da 300 olsa da bir şey değişmiyor benim için. 400 CPI kullanıyorum zaten. Fakat bir yandan da deathhadder V2 fiyatına göre sensör özellikleri inanılmaz. 650IPS 20000 DPI vb. Fakat dediğim gibi benim için bir şey fark etmeyecek. Benim için tek önemli değer IPS'dir. 300 IPS de hiçbir sorunum yoksa Rival 3 Wireless'da 400 IPS var onda da sorun yaşamam herhalde.

Şimdi sorum şu ben kablodan nefret ederim, özellikle mouselarda yok altına girmesiymiş falan bıktım usandım yani. O yüzden hem çok pahalı değil, hem de zaten aynı modelin kablolusunu kullandığım için Rival 3 Wireless'a da bir sıcak bakmadım değil açıkçası, bu iki Mouse'da da bir kronik sorun vb var mı? Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…