n0irr Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #1 Bu Wireless mouselerin arasından sizce hangisi daha iyi ya da bu fiyat aralığında daha iyi mouse var mı?
Bu Wireless mouselerin arasından sizce hangisi daha iyi ya da bu fiyat aralığında daha iyi mouse var mı?
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.040 Çözümler 6 3 Mayıs 2025 #2 Hiçbirini önermem bütçe nedir?
n0irr Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #3 ozguven_askim dedi: Hiçbirini önermem bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe bu civarlar hocam 2K filan.
ozguven_askim dedi: Hiçbirini önermem bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe bu civarlar hocam 2K filan.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.146 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2025 #4 n0irr dedi: Bu Wireless mouselerin arasından sizce hangisi daha iyi ya da bu fiyat aralığında daha iyi mouse var mı? Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr
n0irr dedi: Bu Wireless mouselerin arasından sizce hangisi daha iyi ya da bu fiyat aralığında daha iyi mouse var mı? Genişletmek için tıkla... MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr
n0irr Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #5 egemebb dedi: MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Markasını ilk kez duyuyorum hiç kullandığınız vs. oldu mu?
egemebb dedi: MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) Yüksek tümsek tasarımı ve küçük bel açısı ile tasarlanan L7 serisi mouse, çeşitli el şekillerine ve kavrama stillerine mükemmel uyum sağlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Markasını ilk kez duyuyorum hiç kullandığınız vs. oldu mu?
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.146 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2025 #6 n0irr dedi: Markasını ilk kez duyuyorum hiç kullandığınız vs. oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanmadım. Mchose baya güzel marka bende klavyesi var , çok memmunum. Bu mousede baya güzel. Ek olarak Darmoshark m3s max bakabilirsin. Ama mchose öneririm kullananlarda seviyor.
n0irr dedi: Markasını ilk kez duyuyorum hiç kullandığınız vs. oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam kullanmadım. Mchose baya güzel marka bende klavyesi var , çok memmunum. Bu mousede baya güzel. Ek olarak Darmoshark m3s max bakabilirsin. Ama mchose öneririm kullananlarda seviyor.
n0irr Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2025 #7 Hocam bilemedim yazılım vs. olarak da iyi mi yani bir yandan SteelSeries falan var.
egemebb Hectopat Ekipman Ustası Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 5.146 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Antalya Kumsal Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mayıs 2025 #8 n0irr dedi: Hocam bilemedim yazılım vs. olarak da iyi mi yani bir yandan SteelSeries falan var. Genişletmek için tıkla... Ozellik olarak cok daha iyi. Steelseries falan alınmaz.
n0irr dedi: Hocam bilemedim yazılım vs. olarak da iyi mi yani bir yandan SteelSeries falan var. Genişletmek için tıkla... Ozellik olarak cok daha iyi. Steelseries falan alınmaz.