Rival 300 Varken EC2-A Alınmalı mı?

vSherton

Kilopat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibidir.

İkisi de iyidir. Fakat ergonomi konusunda farklılıklar var. Mesela ben Rival 300 kullanıyorum. Sebebi ise elime oturduğu için bunu aldım. Gidip bir yerde deneyin hangisi daha rahat ise size onu tercih edin.

İkisi de iyidir. Fakat ergonomi konusunda farklılıklar var. Mesela ben Rival 300 kullanıyorum. Sebebi ise elime oturduğu için bunu aldım. Gidip bir yerde deneyin hangisi daha rahat ise size onu tercih edin.
Hocam bende Rival 300 kullanıyorum. Ergonomi konusunda dediğiniz gibi iki side başarılı ama elim çok terliyor. Bu sebeple birazda geçmek istiyorum vede o mousenin bi havası var profesyoneller kullandığı için.

Bende EC1-A var. Bir kere Rival 300 büyüklüğünden memnunsan EC2-A değil EC1-A alman lazım.

Elinin terlemesi Rival'i ne hale getiriyor bilmiyorum ama eli senin gibi çok terleyen bir insan olarak Zowie bu konuda başarılı diyebilirim farenin kaplaması kir tutmuyor.

Son olarak A4Tech x7 XL-747h'dan Zowie EC1-A'ya geçen biri olarak arada teknik olarak büyük farklar olmadığını belirtmeliyim. Steelseries Rival ile hiç fark yoktur tahminimce.

Bence geçmen anlamsız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…