Rival 300 vs Razer DA Chroma

aquilaS

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu her yerde tartışılmıştır. Professional bir mouse almak istiyorum. Bir kere alıcam ve uzun süre kullanıcam bu yüzden en iyisini almam gerek elim orta boylarda mouse tutuş şeklim ise palm rival 300 fade ya da razer DA(deathadder) alıcam. Lütfen fanboyluk veya kullandığı onda olduğu için mouseleri övecek varsa yardımcı olmasın. Sebebini söyleyerek yardımcı olursanız sevinirim.

Bence bu tür ürünleri deneyip almakta fayda var. İstanbul civarında oturuyorsan mağazalarda elinde denemen çok sağlıklı olacaktır. Ergonomi hakkında kafandaki soru işaretlerini giderecektir.
Razer'ı da çok övüyorlar, SteelSeries'i de. İkisinden birini aldığın yada almadığın için pişman olacağını düşünmüyorum.

Rival 300'ü 2 ay kendim kullandım, geçen haftaki bir konudan sonra üşenmedim arkadaşımdan DeathAdder Chroma'yı ödünç alıp 1 hafta kullandım ve o gün verdiğim tavsiye geçerli. Rival 300, Razer'ın DeathAdder Chroma'sından daha iyi hatta 1 aydır Mamba Tournament Edition kullanıyorum bundan da iyi bir mouse. Fade versiyonunu sevip sevmemek zevk meselesi tabi ama ben alırken karışıklık olmasın diye sanalmarketim.com'u arayıp özellikle o modelini değil siyah olanı istediğimi belirtmiştim.

Eğer Türkçe Q SteelSeries klavye bulabilseydim Rival 300'ü kesinlikle elden çıkarmazdım. Set takıntım olduğu için Razer'a yönelmek zorunda kaldım.

Son düzenleme:
Rival 300, Razer'ın DeathAdder Chroma'sından daha iyi
İkisinide denemişsiniz ikisinin arasında ne farklılıklar olduğu için rival'ı seçtiniz ve mouse tutuş şekliniz nedir ?

Bu arada şunlarıda eklemek istedim fareyi dpı için almıyorum 400 dpi 500Hz veya 1000Hz kullanıcam ve sensör benim için çok önemli.
Bu mouselerin ikisininde ani hareketlerde tutukluk yapmayacağı kesin bi bilgi fakat hangisinin sensörü daha iyi ?
Mouseyi almamın ana sebebi CS:GO'dur fakat pro oyuncular iki mouseyide kullanıyor

@aquilaS Fareyi tutuş şeklim palm, ellerim küçük olduğu halde Rival 300'e çok kısa sürede alışabildim. Hangisinin sensörünün daha iyi olduğu konusunda yorum yapacak kadar bilgili değilim fakat Logitech G502, SS Rival 300, Razer Mamba Tournament Edition (hala kullanıyorum) ve 1 hafta da olsa DeathAdder kullandım ve diğerlerine göre Rival 300'ün bir eksikliğini görmedim. Sadece DeathAdder değil diğer 2 modele göre de yorum yapayım, dokunma hissiyatı ve ergonomi olarak Rival 300 en beğendiğim fare oldu. Razer DeathAdder ve Mamba TE'de alışma sürecinde bileğimde hafif bir ağrı oldu.

İki mouseninde özellikleri neredeyse aynı ikiside professional bir mouse ben dış görünüşünü beğendiğimi yani razer DA chroma alıcam tavsiyeler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…