Rival 300S hız problemi

nAzzyisback

Megapat
Merhabalar SteelSeries Rival 300S bir mouse kullanıyorum. Alalı yaklaşık 5 ay oldu oyun oynarken bir an da mouse hızlandı ve 2 gündür bu durum da düzelmiyor. Oynadığım oyun CS:GO DPI ayarlarım aynıydı, sensivity aynı, Windows ayarları aynı oyun içi ayarları ve diğer her şey aynıydı ama bir türlü mouse hızım düzelmedim Eskisinden çok daha hızlı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde Engine 3'ü kaldırıp yüklemeyi dene fakat bana daha çok psikolojikmiş gibi geldi. Bir haritaya gir ve eski mousenle 180 derece dön ve aynı zeminde yenisiyle eğer hala arada fark varsa muhtemelen sensörden dolayıdır yani kendine biraz daha alçak bir DPI bulmalısın. Ki fark ettiysen Pro oyuncularda da sabit bir sen yok çünkü herkes aynı fareyi veya aynı tarzı kullanmıyor :D

O halde Engine 3'ü kaldırıp yüklemeyi dene fakat bana daha çok psikolojikmiş gibi geldi. Bir haritaya gir ve eski mousenle 180 derece dön ve aynı zeminde yenisiyle eğer hala arada fark varsa muhtemelen sensörden dolayıdır yani kendine biraz daha alçak bir DPI bulmalısın. Ki fark ettiysen Pro oyuncularda da sabit bir sen yok çünkü herkes aynı fareyi veya aynı tarzı kullanmıyor :D.

Dostum psikolojik diye ben de düşündüm ama hızı görmen lazım. Kesinlike problem var yıllardır aynı kullandığım ayar. 1 Gün de bu kadar değişemez
Problemi bulan arkadaşın evine erzak yardımı göndereceğim.😂

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı