T The Magma Boss Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2020 #1 Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz ne olurdu acaba? Işıktan vs. daha çok benim için rahatlık önemli. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2020
Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz ne olurdu acaba? Işıktan vs. daha çok benim için rahatlık önemli.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 11 Haziran 2020 #2 The Magma Boss dedi: Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz ne olurdu acaba? Işıktan vs. daha çok benim için rahatlık önemli. Genişletmek için tıkla... Elin küçükse Rival 3, büyük ise Rival 300S almalısın.
The Magma Boss dedi: Bu iki fareden birini almayı düşünüyorum. Tavsiyeniz ne olurdu acaba? Işıktan vs. daha çok benim için rahatlık önemli. Genişletmek için tıkla... Elin küçükse Rival 3, büyük ise Rival 300S almalısın.
T The Magma Boss Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2020 #3 eyupensar98 dedi: Elin küçükse Rival 3, büyük ise Rival 300S almalısın. Genişletmek için tıkla... Rival 300s satın aldım. İyi ki bunu almışım çok memnun kaldım.
eyupensar98 dedi: Elin küçükse Rival 3, büyük ise Rival 300S almalısın. Genişletmek için tıkla... Rival 300s satın aldım. İyi ki bunu almışım çok memnun kaldım.