Doqixd07 Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 336 Çözümler 3 9 Şubat 2020 #1 Sizce hangisini almalıyım? Hangi tasarımda olan mouseları sevdiğimi anladığınızı umuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Şubat 2020
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 11 Şubat 2020 #2 Şuan kablolu olarak alabileceğiniz en iyi mouse budur. Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11 Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Şuan kablolu olarak alabileceğiniz en iyi mouse budur. Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11 Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 11 Şubat 2020 #3 yazılım makro benim için çok önemli degil diyorsan ama görüntüsü güzel olsun yeterse hyper x çok güzel görünüyor zowie için bir şey diyemicem steelseries in yazılımı çok kalitelidir ve sanırsam sadece tek renk yanıyor yanıp sönme efekti yok
yazılım makro benim için çok önemli degil diyorsan ama görüntüsü güzel olsun yeterse hyper x çok güzel görünüyor zowie için bir şey diyemicem steelseries in yazılımı çok kalitelidir ve sanırsam sadece tek renk yanıyor yanıp sönme efekti yok
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 11 Şubat 2020 #4 Tercihinizi elinizin boyutuna göre yapın. Eğer büyük bir ele sahipseniz FPS Pro, küçük bir ele sahip iseniz Rival 300S tercih edebilirsiniz.
Tercihinizi elinizin boyutuna göre yapın. Eğer büyük bir ele sahipseniz FPS Pro, küçük bir ele sahip iseniz Rival 300S tercih edebilirsiniz.