theformul Megapat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 300 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #11 310 kullanan arkadaşlar şu an durum nedir?
burakdudoglu Kilopat Katılım 15 Aralık 2017 Mesajlar 874 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Tasarımcı 22 Nisan 2021 #12 Aktif kullanıyorum 2 seneyi geçti bir sorunu yok. yorumum hala aynı önceki postlarda görebilirsin. Açılan bölümde yapıştırınca bir sorunu olmadı.
Aktif kullanıyorum 2 seneyi geçti bir sorunu yok. yorumum hala aynı önceki postlarda görebilirsin. Açılan bölümde yapıştırınca bir sorunu olmadı.
theformul Megapat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 300 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2021 #13 burakdudoglu dedi: Aktif kullanıyorum 2 seneyi geçti bir sorunu yok. yorumum hala aynı önceki postlarda görebilirsin. Açılan bölümde yapıştırınca bir sorunu olmadı. Genişletmek için tıkla... Selam, mouse'u aldım bir sorunu yok şu an. Fakat üst dokusu böyle zımparalı gibi sert tırtıklımsı. Özellikle click kısımları. Böyle dümdüz pürüzsüz bir plastik değil yani. Sizde de böyle mi? Denediğimde böyle hissetmemiştim şu an biraz tuhaf geldi.
burakdudoglu dedi: Aktif kullanıyorum 2 seneyi geçti bir sorunu yok. yorumum hala aynı önceki postlarda görebilirsin. Açılan bölümde yapıştırınca bir sorunu olmadı. Genişletmek için tıkla... Selam, mouse'u aldım bir sorunu yok şu an. Fakat üst dokusu böyle zımparalı gibi sert tırtıklımsı. Özellikle click kısımları. Böyle dümdüz pürüzsüz bir plastik değil yani. Sizde de böyle mi? Denediğimde böyle hissetmemiştim şu an biraz tuhaf geldi.
N Nost Hectopat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #14 Konu hortlamış 300 TL Rival 600 görünce bir şaşırdım. Ne hallere düştük.