F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #11 Travis dedi: Qck + büyük model, Qck daha küçük ve Qck Limited Edition'da ise farklı bir desen var. Uzun bir mousepad istiyorsanız Corsair MM300 veya Steelseries Qck XXL alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Qck limted edition ile Qck serisi arasınd sadece desen farkı mı var? Yoksa kalite farkı da var mı?
Travis dedi: Qck + büyük model, Qck daha küçük ve Qck Limited Edition'da ise farklı bir desen var. Uzun bir mousepad istiyorsanız Corsair MM300 veya Steelseries Qck XXL alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Qck limted edition ile Qck serisi arasınd sadece desen farkı mı var? Yoksa kalite farkı da var mı?
Klenaerjx Hectopat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 412 Yer Üsküdar/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #12 Aynı mause ile QcK+ Hyper Beast Edsition kullanıyorum. Tavsiye ederim. Corsair ürünlerine de bakabilirsin. İkisinin ürünleri de kaliteli.
Aynı mause ile QcK+ Hyper Beast Edsition kullanıyorum. Tavsiye ederim. Corsair ürünlerine de bakabilirsin. İkisinin ürünleri de kaliteli.
Travis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.607 Makaleler 2 Çözümler 7 9 Eylül 2018 #13 Fraiz dedi: Qck limted edition ile Qck serisi arasınd sadece desen farkı mı var? Yoksa kalite farkı da var mı? Genişletmek için tıkla... Ben sadece desen farkı var diye biliyorum.
Fraiz dedi: Qck limted edition ile Qck serisi arasınd sadece desen farkı mı var? Yoksa kalite farkı da var mı? Genişletmek için tıkla... Ben sadece desen farkı var diye biliyorum.
Wicker10 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2018 Mesajlar 617 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #14 Fraiz dedi: qck+,qck,qck limted bunların arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela Qck Heavy daha kalın yani daha ağır oluyor Qck+ büyük Qck XXL vardı bir de klavyeyi de üstüne koyuyorsun çok büyük Limited'ler de özel desen normal boy oluyorlar galiba ben Qck normal boy olanı alıcam masamda yer yok büyük almak için.
Fraiz dedi: qck+,qck,qck limted bunların arasındaki fark nedir? Genişletmek için tıkla... Mesela Qck Heavy daha kalın yani daha ağır oluyor Qck+ büyük Qck XXL vardı bir de klavyeyi de üstüne koyuyorsun çok büyük Limited'ler de özel desen normal boy oluyorlar galiba ben Qck normal boy olanı alıcam masamda yer yok büyük almak için.
F Fraiz Kilopat Katılım 16 Temmuz 2018 Mesajlar 204 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2018 #15 Mauspad fiyatlarının uçmuş olduğunu fark ettim qck xxl'ın indirime girmesini bekleyeceğim.
FleaD Decapat Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 20 5 Mayıs 2020 #16 Fraiz dedi: Oyundan oyuna göre değişiyor. Genelde 1600 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis eğer oyunlarda mouseunu hızlı kareket ettiriyorsan QCK sert (namı değer hard) alabilrisn)
Fraiz dedi: Oyundan oyuna göre değişiyor. Genelde 1600 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Reis eğer oyunlarda mouseunu hızlı kareket ettiriyorsan QCK sert (namı değer hard) alabilrisn)