B Berat2008 Femtopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #1 SteelSeries Rival 310 aldım ben. Drag Click yapıyorum ama uygulamasını indirdikten sonra olmamaya başladı.
SteelSeries Rival 310 aldım ben. Drag Click yapıyorum ama uygulamasını indirdikten sonra olmamaya başladı.
Wossie Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2021 #2 Berat2008 dedi: SteelSeries Rival 310 aldım ben. Drag Click yapıyorum ama uygulamasını indirdikten sonra olmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Driverla alakalı bir sorun değil mousenizle alakalı bir şey driver kurunca mousenizdeki switchleriniz değişmiyor (edit: Eğer bir ayar değiştirmediyseniz sorun mouseden kaynaklıdır.) Artı 0 Eksi
Berat2008 dedi: SteelSeries Rival 310 aldım ben. Drag Click yapıyorum ama uygulamasını indirdikten sonra olmamaya başladı. Genişletmek için tıkla... Driverla alakalı bir sorun değil mousenizle alakalı bir şey driver kurunca mousenizdeki switchleriniz değişmiyor (edit: Eğer bir ayar değiştirmediyseniz sorun mouseden kaynaklıdır.)