K KadirEmre Hectopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar sizce hangisini alayım elim çok büyük değil. Palm ve fingertrip tutuş şeklini kullanıyorum. Sizce hangisini alayım Razer mı SS mi? Genelde oynadığım oyunlar; CS:GO PUBG Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2019
Arkadaşlar sizce hangisini alayım elim çok büyük değil. Palm ve fingertrip tutuş şeklini kullanıyorum. Sizce hangisini alayım Razer mı SS mi? Genelde oynadığım oyunlar; CS:GO PUBG
W Wero Ziyaretçi 5 Ocak 2019 #2 Deathadder Elite olsaydı Razer derdim ama bu karşılaşmada SS önde gibi. Rival 310 öneririm.
KaptaniDerya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 1.200 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #3 Deathadder Expert kullanıyorum ve muazzam rahat. Tek eksiği makro tuşu iki tane. 310 kullanmadım ama eminim ki bu rahatlığı veremez.
Deathadder Expert kullanıyorum ve muazzam rahat. Tek eksiği makro tuşu iki tane. 310 kullanmadım ama eminim ki bu rahatlığı veremez.
K KadirEmre Hectopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #4 elmasbarbo88 dedi: Deathadder Expert kullanıyorum ve muazzam rahat. Tek eksiği makro tuşu iki tane. 310 kullanmadım ama eminim ki bu rahatlığı veremez. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten rahat ama SS daha yeni bir mouse ondan dolayı ikisi arasında kaldım
elmasbarbo88 dedi: Deathadder Expert kullanıyorum ve muazzam rahat. Tek eksiği makro tuşu iki tane. 310 kullanmadım ama eminim ki bu rahatlığı veremez. Genişletmek için tıkla... Evet gerçekten rahat ama SS daha yeni bir mouse ondan dolayı ikisi arasında kaldım