Selamlar, bir mouse aldım lakin Click tuşlarını çok sevemedim. MediaMarkt'ta bu Mouse'u denedim ve el ergonomisi olarak resmen benim için yapılmış. Çok çok iyi oturdu elime.
Sanıyorum sensörü de oldukça güzel ama yandaki kauçukların akması, çift tık problemi ve orta Switch bozulması gibi 3 meşhur sorunu var bu Mouse'un.
300 liraya aldığım eskiyi iade edip üstüne 200 lira daha vereceğim ve elimde patlamasını istemiyorum. Bu Mouse'u sorunsuz kullanan yok mu?
En ucuz Logitech G403 Hero 910-005633 Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G403 Hero 910-005633 Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.828,88 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Deathadder V2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 2.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
hadwiger hocamız herhalde bir konuda önermişti buna karşı DeathAdder'ı.
En ucuz Logitech G603 Lightspeed 910-005102 Wireless Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G603 Lightspeed 910-005102 Wireless Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 859,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Herkese iyi günler Technopat ailesi. Üçüncü ürün incelemem ile karşınızdayım. Bu yazımda sizlere 1 aydan uzun süredir kullanıyor olduğum Logitech G603 Wireless Oyuncu Mouse'unu inceleyeceğim. Öncelikle şunu söylemek isterim ki 1-2 ay içerisinde 3 kez mouse değiştirdim. İlk olarak Steel...
Selamlar, bir mouse aldım lakin Click tuşlarını çok sevemedim. MediaMarkt'ta bu Mouse'u denedim ve el ergonomisi olarak resmen benim için yapılmış. Çok çok iyi oturdu elime.
Sanıyorum sensörü de oldukça güzel ama yandaki kauçukların akması, çift tık problemi ve orta Switch bozulması gibi 3 meşhur sorunu var bu Mouse'un.
300 liraya aldığım eskiyi iade edip üstüne 200 lira daha vereceğim ve elimde patlamasını istemiyorum. Bu Mouse'u sorunsuz kullanan yok mu?
Rival 310 falan bilmem de ben Rival 110'u yaklaşık 4 senedir aralıksız kullanıyorum zamanında BİM'den almıştım. SteelSeries ile aşkımız da o gün oldu. Adamlar ne sağlam mal yapmış Allah nazardan saklasın.
Cevaplar için teşekkürler. Başka ürün tavsiye edenlere de teşekkürler fakat 310 elime o kadar iyi oturdu ki eğer onu almazsam zaten şu anki mouse'umla devam ederim.
310'da kronik bir problem yok o zaman herhalde alabilirim?
Cevaplar için teşekkürler. Başka ürün tavsiye edenlere de teşekkürler fakat 310 elime o kadar iyi oturdu ki eğer onu almazsam zaten şu anki mouse'umla devam ederim.
310'da kronik bir problem yok o zaman herhalde alabilirim?