Y Yağız Emre Altunkaş Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 7 8 Temmuz 2022 #1 Dün aldığım Rival 3 faremi önceki kullandığım G203 yerine aldım. G203 faremde CPI butonun Discord'da ses açma ve kapama olarak ayarlıyordum ancak Rival 3'de bunu yapamadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
Dün aldığım Rival 3 faremi önceki kullandığım G203 yerine aldım. G203 faremde CPI butonun Discord'da ses açma ve kapama olarak ayarlıyordum ancak Rival 3'de bunu yapamadım. Yardımcı olur musunuz?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.963 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Temmuz 2022 #2 SteelSeries Engine'dan o tuşun işlevini bir klavye tuşu olarak değiştir Discord'dan ayarlayabilirsin bu şekilde. Artı 0 Eksi
SteelSeries Engine'dan o tuşun işlevini bir klavye tuşu olarak değiştir Discord'dan ayarlayabilirsin bu şekilde.
zeuswishing Hectopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 717 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 Bu formdan değil de youtubedan araştırırsan daha iyi olur çünkü görsel anlatım daha hızlı anlamana sebep olur. Artı 0 Eksi
Bu formdan değil de youtubedan araştırırsan daha iyi olur çünkü görsel anlatım daha hızlı anlamana sebep olur.
KS KS Y Yağız Emre Altunkaş Hectopat Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 7 8 Temmuz 2022 #4 Teknocuk dedi: SteelSeries Engine'dan o tuşun işlevini bir klavye tuşu olarak değiştir Discord'dan ayarlayabilirsin bu şekilde. Genişletmek için tıkla... o şekilde denedim ancak olmadı zeuswishing dedi: Bu formdan değil de youtubedan araştırırsan daha iyi olur çünkü görsel anlatım daha hızlı anlamana sebep olur. Genişletmek için tıkla... baktım ancak benim istediğim yapan yok Artı 0 Eksi
Teknocuk dedi: SteelSeries Engine'dan o tuşun işlevini bir klavye tuşu olarak değiştir Discord'dan ayarlayabilirsin bu şekilde. Genişletmek için tıkla... o şekilde denedim ancak olmadı zeuswishing dedi: Bu formdan değil de youtubedan araştırırsan daha iyi olur çünkü görsel anlatım daha hızlı anlamana sebep olur. Genişletmek için tıkla... baktım ancak benim istediğim yapan yok