Rival 3'ün sol tarafı gıcırdıyor

draqa

Kilopat
Arkadaşlar 3-4 gün önce Rival 3 aldım. Fareyi tutarken sol tarafı bazen gıcırdıyor, sanki plastik içine çöküyor. Ufak bir sorun da olsa gıcık oldum. Başka böyle bir şey yaşayan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 3-4 gün önce Rival 3 aldım. Fareyi tutarken sol tarafı bazen gıcırdıyor, sanki plastik içine çöküyor. Ufak bir sorun da olsa gıcık oldum. Başka böyle bir şey yaşayan var mı?

Garantiye gönderin hocam.

Garantiye gönder o kadar para veriyorsun sonuçta

Diğer kullanıcılar clicklerde gıcırdama olduğunu söylemişer. Benim başparmağımla tuttuğum yerde küçük bir gıcırdama var. İlk kullanımda fark edilmiyor. İadeye yollasam sıkıntı yok bile diyebilirler ama uzun kullanımda kendini gösteriyor. Arada bir ordan tutunca sadece elimde hissedebildiğim büyüklükte bir gıcırdama oluyor. Göndersem geri yollarlar diye korkuyorum. Hemde bütün gün evde olduğumuz bu dönemde mausesuz kalmak istemiyorum boş yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…