Rival 5 vs Aerox 5

anilozdem33

Centipat
Öncelikle merhaba herkese,
Arkadaşlar bir süredir mouse araştırması yapıyorum iki mouse arasında kaldım. Bir de olduğum durumda hangisini tercih edersiniz yardımcı olursanız sevinirim.

Satın alma konusunda Rival 5 Amazon Germany'den geliyor, 85 TL gibi bir farkla 1100₺ geliyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım bu şekilde ön yargım var açıkçası. Aerox 5 ise 1200₺ Amazon'da yine ama bu Prime ile geliyor. Özellikleri ve bu durumları da dikkate aldığınızda tercihiniz ne olurdu?
Bir de daha önce Amazon Germany'den alışveriş yapan var mı garanti, iade vs süreç kolay mı ve ne kadar sürede elimizde oluyor?
Not: Başka mouse önerisinde bulunmayın bu ikisinden birini alacağım.
Şimdiden ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Aerox'un tek artısı kablosuz olması galiba. Her ikisi de SteelSeries kalitesinde olduğu için tercih sana kalmış. Bence kaliteli bir kablosuz ürünün rahatlığı hiçbir şeyde yok.

Şu anki kullandığım işlemciyi Amazon Germany'den satın aldım. Şimdilik bir sorunla karşılaşmadığım için iade veya garanti işleriyle uğraşmadım. Almanya'dan Türkiye'ye bir haftadan çok daha kısa sürede geldi ama Türkiye'ye girdikten sonra elime ulaşması çok uzun sürdü. Yanlış hatırlamıyorsam toplamda 14 güne yakın bir sürede elime geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı