YeniYuzYeniKimlik Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 445 Çözümler 1 2 Mayıs 2022 #1 2.elde neredeyse 0 ayarında buldum sizce alınabilir bir fare mi?
ORÇUN000 Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2022 #2 YeniYuzYeniKimlik dedi: 2.elde neredeyse 0 ayarında buldum sizce alınabilir bir fare mi? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır Rival 600 kullanıyorum, memnunum ama bulabilirseniz 650'yi tercih etmenizi öneririm.
YeniYuzYeniKimlik dedi: 2.elde neredeyse 0 ayarında buldum sizce alınabilir bir fare mi? Genişletmek için tıkla... 3 yıldır Rival 600 kullanıyorum, memnunum ama bulabilirseniz 650'yi tercih etmenizi öneririm.
Xeonayp Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 3.438 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Ankara 2 Mayıs 2022 #3 YeniYuzYeniKimlik dedi: 2.elde neredeyse 0 ayarında buldum sizce alınabilir bir fare mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
YeniYuzYeniKimlik dedi: 2.elde neredeyse 0 ayarında buldum sizce alınabilir bir fare mi? Genişletmek için tıkla... Hayır.
K kerimozturk Yoctopat Katılım 20 Mart 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #4 ORÇUN000 dedi: 3 yıldır Rival 600 kullanıyorum, memnunum ama bulabilirseniz 650'yi tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... ya bende sipariş ettim ama bazıları kronik sorunu falan diyor öylemi? Yan kauçuklar soyuldumu sizde de
ORÇUN000 dedi: 3 yıldır Rival 600 kullanıyorum, memnunum ama bulabilirseniz 650'yi tercih etmenizi öneririm. Genişletmek için tıkla... ya bende sipariş ettim ama bazıları kronik sorunu falan diyor öylemi? Yan kauçuklar soyuldumu sizde de
TouchMyFlow Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.594 Çözümler 8 21 Mart 2023 #5 kerimozturk dedi: Ya bende sipariş ettim ama bazıları kronik sorunu falan diyor öyle mi? Yan kauçuklar soyuldumu sizde de. Genişletmek için tıkla... Yan kauçuklar kronik sorunlu evet. Sıfır orijinali ile değişmeme rağmen kısa süre sonra aynısı oluyor ve eli rahatsız ediyor. Hem çok çabuk deforme oluyor hem de yapışkanları akıyor.
kerimozturk dedi: Ya bende sipariş ettim ama bazıları kronik sorunu falan diyor öyle mi? Yan kauçuklar soyuldumu sizde de. Genişletmek için tıkla... Yan kauçuklar kronik sorunlu evet. Sıfır orijinali ile değişmeme rağmen kısa süre sonra aynısı oluyor ve eli rahatsız ediyor. Hem çok çabuk deforme oluyor hem de yapışkanları akıyor.